Saulė pajūryje džiugins, bet šilumos – nedaug

Savaitgalį ir visą artėjančią savaitę pajūryje saulės netemdys nė debesėlis. Sodininkai išsiilgto lietaus nesulauks, pūs žvarbus šiaurys, o naktimis termometrų stulpeliai neretai sustos ties nulio laipsnių padala. Pavasaris neskuba lepinti klaipėdiečių ypatinga šiluma, tačiau leidžia pasidžiaugti vyšnių ir slyvų žiedais.

Šiandien šiaurės vakarų vėjas nebus labai stiprus – pūs 7–12 m/s greičiu, oras šils iki 7–9 laipsnių.

Sekmadienis prognozuojamas ne ką šiltesnis, vėjas dar truputį sustiprės, oro temperatūra numatoma tokia pat, kaip ir šeštadienį.

Pirmadienio naktį pūs šiaurės rytų vėjas, dieną jis suksis iš šiaurės ir bus nestiprus – apie 6–11 m/s, naktį termometrai rodys apie nulį, dieną oro temperatūra pakils iki 7–9 laipsnių.

Antradienis bus labai panašus, naktį oro temperatūra sieks 1–3 laipsnius šilumos, dieną bus 8–10 laipsnių.

Prognozuojama, kad trečiadienis bus šiltesnis, šiaurės vakarų vėjas nebus labai stiprus – 8–13 m/s, naktį šils iki 2–4 laipsnių, dieną termometrai gali rodyti 10–12 laipsnių aukščiau nulio.

Ketvirtadienį gali truputį atvėsti, vis dar pūs šiaurės arba šiaurės vakarų vėjas, dieną jis gali sustiprėti iki 11–16 m/s, diena bus vėsesnė – oro temperatūra numatoma apie 6–8 laipsnius šilumos.

Penktadienis ir dieną, ir naktį gali būti dar porą laipsnių vėsesnis. Nors šalnų nenumatoma, termometro stulpelis sustos ties nulio laipsnių padala, dieną temperatūra kils iki 7–9 laipsnių šilumos.

Visą savaitę jutiminė temperatūra bus žemesnė nei reali.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių