Savivaldybė spręs, ar kviesti klaipėdiečius į talkas

Kaip ir kasmet artinantis pavasariui, Klaipėdos savivaldybė spręs, ar klaipėdiečiai bus kviečiami į talkas mieste. Skirtingai negu pernai, šiemet visiškai neaišku, ar talkos įvyks. Tačiau slenkant paskutinėms kovo dienoms savivaldybė pateiks galutinį sprendimą.

Pasak Klaipėdos savivaldybės Miesto tvarkymo skyriaus vyriausiosios specialistės Sandros Dabrienės, garantijos, kad talkos įvyks, nėra.

„Dar kol kas nėra sprendimo. Kai žinosime tikslią informaciją, tada pranešime. Įprastai talkos vyksta balandžio mėnesį. Bet kokiu atveju, stengsimės kuo greičiau per šį mėnesį viską išsiaiškinti, nes talkoms reikia pasiruošti, ir įsakymą išleisti, ir žmones informuoti. Žiūrėsime, kaip čia bus, darysime ar nedarysime šiais metais“, – teigė S.Dabrienė.

Net jei savivaldybė atsisakytų organizuoti talkas, neabejingi klaipėdiečiai patys imtųsi miesto tvarkymo akcijų.

Pernai gegužę Vitės bendruomenės nariams į tradicija tapusią talką atvykti nesutrukdė net pliaupiantis lietus. Aplinkines savo rajono teritorijas tvarkė 70 savanorių.

Pirmoji talka uostamiestyje šiemet įvyks kovo 26 d., 10 val. Klaipėdiečiai bus kviečiami prisijungti prie pajūrio švarinimo.

Norintieji dalyvauti turės atvykti prie pagrindinių įėjimų į paplūdimius – I ir II Melnragėje, Neįgaliųjų paplūdimyje, Giruliuose ir Smiltynėje prie pagrindinės gelbėjimo stoties.

Biudžetinė įstaiga „Klaipėdos paplūdimiai“ informavo, kad vienkartiniais šiukšlių maišais bus pasirūpinta, taip pat bus ir grėblių, o visame paplūdimių ruože bus išdėstyti dideli plastikiniai maišai, į kuriuos bus galima sunešti surinktas šiukšles.



NAUJAUSI KOMENTARAI

tai

tai portretas
jie mane apmokestins, o as tvarysiu - eikit jus na

>Kokia talka

>Kokia talka portretas
Griauti lauk ta tvora. Kas cia leido tvoras statyti?! Kas ir uz kiek atidave tas zemes?

Kokia talka

Kokia talka portretas
Pirmiausia privalo susitvarkyti tie už tvoros,keliaujant Melnrageje pagal tvora link molo,baisesnio vaizdo nėra,ir tai metu metais.o šiaip,kur bedarbiai,gaunantys išmokas,ir neaiskinkite,kad negalima jų įdarbinti visuomenei naudingus darbus.,o jeigu nesugebama,tai te patys valdziazmogiai renka šiukšles.
VISI KOMENTARAI 11

Galerijos

Daugiau straipsnių