Seimo narys A. Pocius sveikina klaipėdiečius šv. Velykų proga

  • Teksto dydis:

LR Seimo narys, TS-LKD Klaipėdos skyriaus pirmininkas Arvydas Pocius sveikina visus klaipėdiečius šv. Velykų proga.

„Mieli klaipėdiečiai, sveiki sulaukę šventų Velykų!

Šv. Velykų rytas mums atneša džiugią žinią apie stebuklingą Kristaus prisikėlimą ir nesustabdomą gamtos atsinaujinimą. Šia proga gauname ir ypatingą dovaną – viltį, padrąsinimą ir dvasinę bendrystę, tirpdančius visus esamus ir įsivaizduojamus barjerus bei kartkartėmis užklumpančią neviltį.

Šiandien, apmąstydami tikrąją Velykų prasmę ir esmines vertybes, išgyvenkime šį stebuklą jaukiuose šeimos rateliuose ar bent mintimis dalindamiesi šventiniu džiaugsmu su savo artimaisiais. Tegul visų mūsų širdys prisipildo tikėjimo, šilumos, dėkingumo, įkvepiančio atsinaujinimo, o šventės nuotaika aplanko kiekvienus namus!

Šviesių, prasmingų ir džiaugsmingų šventų Velykų!“ – sakoma A. Pociaus sveikinime.

Publikacija bus apmokėta iš Seimo nario parlamentinei veiklai skirtų lėšų. Užs. 1773362.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Miestietis

Miestietis portretas
Kaip šis senjoras A.Pocius tapo Klaipėdos konservatorių partijos narys? Ar jis pažįsta miestą, kiiekvieną miesto kampelį gyventojus? Sako kad gyvenęs prieš 40-50 m. Melnaragėje tačiau ar galima turėti tiek daug drąsos ,įžūlumo kad įsiveržti pas konservatorius ir net tapti seimūnu?

Anonimas

Anonimas portretas
tegul geriau pasirupina keliu BAUSKARALĖ GRIBZINAI, kad baigtu 1,7km asfaltuoti kuri pradėjo zemkasos ereliai,tai bus geriausias sveikinimas odabar šabloniski zodiai prie geru darbu galėtu prisidėti miesto ir rajono merai,

zenonas

zenonas portretas
Tam bijančiam dienos šviesos ir mokančiam pasirašyti tik "jo". Matomai tokie ir sienas mieste terlioja. Išlysk "kurmi" į dienos šviesą, aš nebijau, o tu kasiesi į žemę kuo giliau. Išlysi, anksčiau ar vėliau. Aš nebijau šviesos. Mano tel. 8 662 33770.
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių