Pereiti į pagrindinį turinį

Senamiesčio gatvė neišlaikė autobusų

2013-06-12 19:38
Senamiesčio            gatvė neišlaikė autobusų
Senamiesčio gatvė neišlaikė autobusų / Vytauto Liaudanskio nuotr.

Darbininkai Tiltų gatvėje jau tapo kasdienybe. Jie ir vėl perkloja išsikraipiusį grindinį. Planuojama, jog darbai, o sykiu ir eismo ribojimai, truks visą šią savaitę.

Pastarąjį kartą Tiltų gatvė buvo remontuota prieš metus. Priežastis ta pati – išsiklaipė grindinys.

„Ir dabar tas pats. Akmenys išsiklaipė, nusėdo. Dievas žino, kiek ten to remontuojamo ploto, bet tikrai nemažai“, – teigė gatvę prižiūrinčios bendrovės „Klaipėdos keliai“ darbų vykdytojas Vladas Laučys.

Jis sakė, jog dabar tvarkomos tik tos vietos, kur grindinys yra giliausiai nusėdęs. Darbai esą atliekami savivaldybės paliepimu ir jie mokesčių mokėtojams nieko nekainuos, nes dar nepasibaigęs gatvės priežiūros garantinis laikotarpis.

„Nežinome, kiek dar dirbsime toje gatvėje. Savaitę tai tikrai. Suprantu, kad nerviname vairuotojus, nes trukdome eismui, bet kitaip gatvės sutvarkyti tikrai nepavyks“, – tvirtino V.Laučys.

Jo teigimu, darbininkai pakelia akmenis, sutvirtina gatvės grindinį ir trinkeles vėl sudeda į vietą. „Su jomis nelengva. Ypač bjaurios tos kiniškos“, – žodžių į vatą nevyniojo pašnekovas.

Tiltų gatvė visiškai rekonstruota buvo prieš penkerius metus. Rekonstrukcija kainavo apie 7 milijonus litų.

Kai vyko darbai, paveldosaugininkai jau tada burnojo, kad jie atliekami nekokybiškai, todėl netrukus reikės remonto.

Tačiau savivaldybės valdininkai darbininkus gina. Esą grindinys išsiklaipo ne dėl prastos darbų kokybės, o todėl, kad ja važiuoja autobusai, nors gatvė pritaikyta tik dviratininkams ir pėstiesiems.

Tiltų gatve veikiausiai netrukus bus leista važiuoti ne tik viešajam transportui, bet ir visiems automobiliams, nes dėl kapitalinio remonto darbų liepos pabaigoje ketinama uždaryti Pilies tiltą.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų