Sendvario seniūnė palieka darbą: ateina laikas pokyčiams

Klaipėdos rajono Sendvario seniūnijos seniūnė Loreta Urbutė po dešimties metų nusprendė palikti postą. Moteris rajono savivaldybės administracijos direktoriui pateikė atsistatydinimo pareiškimą ir viliasi, kad gyvenimo vingiai ją nuneš į kitas įdomias veiklas.

L.Urbutė patikino, kad iš pareigų jos niekas nevijo, siūlymų toliau pasilikti ir dirbti ji sulaukė.

"Gražus skaičius – dešimt metų. Tiek teko praleisti šiame darbe ir nesigailiu nė minutės. Mylėjau šį darbą, šį kraštą, bendruomenės žmones, bet ateina laikas pokyčiams", – kalbėjo seniūnė.

L.Urbutė pripažįsta, kad noras pakeisti darbo vietą atsirado dėl vidinio šauksmo.

"Aš dar norėčiau ko nors naujo išmokti, save patobulinti, norėčiau įgyti naujų žinių ir patirties. O kada, jei ne dabar? Laikas juk eina", – pasakojo seniūnė.

L.Urbutė tikino, kad seniūnės darbas nebuvo lengvas.

"Gal šiek tiek jau ir pavargau. Įdėjau daug jėgų, o sulaukusi nepasitenkinimų, visa tai perleidžiu per save. Teritorija didelė, gyvena daug įvairių žmonių. Džiugu, kai sekasi, o kai nesiseka, juk kalčiausias tas, kas arčiausiai žmogaus. Tačiau nesibaiminu, rankas, kojas turiu, dar nuveiksiu gražių darbų", – atviravo moteris.

Kol kas seniūnė ketina pailsėti ir pasižvalgyti po darbo rinką.

"Gyvenimas nesustoja. Seku darbo pasiūlymus. Norėčiau darbuotis projektų valdymo srityje. Man patinka dirbti su žmonėmis. Gal šiek tiek ir išaugau iš šios pozicijos. Atsirado šiokia tokia rutina, sezoniniai darbai, kelių priežiūra, numatytų darbų įgyvendinimas, o lėšų visam tam trūksta. Dėl to, kad ne viską įmanoma čia ir dabar padaryti, atsiranda žmonių nepasitenkinimas. O emociškai tai slegia", – sakė seniūnė.

Sendvario seniūnijoje gyvenamąją vietą yra deklaravę per 13 tūkst. gyventojų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

FY

FY portretas
gaila

Jakiškė

Jakiškė portretas
Gaila! Atidi, išklausanti. Kreipiantis, visada atsiliepdavo. Neapsimestinai norėdavo padėti

Sup.

Sup. portretas
Geras ,sąžiningas žmogus nebūna ilgai, jeigu negali savo darbo atlikti tvarkingai ir viską.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių