Senjorams patiko vandens pramogos

Nuo pirmadienio prasidės senjorų ir neįgaliųjų, pageidaujančių nemokamai paplaukioti naujajame Klaipėdos baseine, registracija. Ankstesnis pasiūlymas sulaukė itin didelio garbaus amžiaus ir negalią turinčių klaipėdiečių dėmesio.

Šiais metais kiekvieną mėnesį (išskyrus vasarą), po du kartus per savaitę, Klaipėdos senjorai ir neįgalieji turėjo galimybę nemokamai naudotis naujojo uostamiesčio baseino paslaugomis.

Dvi grupes sudarė po 24 žmones. Kiekvieną mėnesį buvo formuojamos vis naujos grupės iš kitų žmonių.

Kiekvieną mėnesį buvo formuojamos vis naujos grupės iš kitų žmonių.

Tokiu būdu keli šimtai klaipėdiečių šiemet turėjo galimybę pasimėgauti vandens pramogomis.

Kitą pirmadienį, spalio 7 d., Klaipėdos miesto visuomenės sveikatos biure (Taikos pr. 76) prasidės senjorų ir neįgaliųjų registracija 2020 m. nemokamai naudotis Klaipėdos miesto daugiafunkcio sveikatingumo centro paslaugomis.

Klaipėdos visuomenės sveikatos biuro Bendruomenės sveikatos stiprinimo skyriaus vedėja Gintarė Baštunova teigė, jog bus registruojama gyvoji eilė, nes esą reikalingi pensininko ar neįgaliojo pažymėjimai, todėl visi dokumentai tvarkomi tiesiogiai, o ne internetu.

"Nuo spalio 7 d. 9 val. prasidės registracija. Prognozuojame, kad bus didelis antplūdis, nes susidomėjusiųjų yra labai daug, nuolat sulaukiame skambučių šiuo klausimu. Pernai buvo tokių, kurie nepakliuvo, nes vietų skaičius ribotas, kas pirmas suskubo, tas ir gavo tą nemokamą vietą į baseiną", – kalbėjo G.Baštunova.

Organizatoriai įspėja, jog vietų skaičius ribotas, dalyviai gaus ir ribotą apsilankymų skaičių (8 kartai), kurį turi išnaudoti per vieną mėnesį.

"Intensyviai rengiamės antrajam sezonui. Praėjusį kartą norinčiųjų nemokamai apsilankyti baseine buvo labai daug, nors senjorams baseine skirtas laikas buvo gana ankstyvas – nuo 7 val. ryto, o neįgaliesiems kiek patogesnis – nuo 14 val.", – teigė bendrovės "Klaipėdos baseinas" direktorė Ieva Vaičiurgė.

Organizatoriai tvirtina, kad bus sudaromi visų norinčiųjų nemokamai naudotis baseinu sąrašai, jei kas atšauktų savo ketinimus, eilė pasistumtų.

Tad nepakliuvusiesiems nusiminti nereikėtų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Birutė

Birutė portretas
Tai gal iš vakaro reikia eile užsimt kaip sovietu laikais prie tualet popieriaus. O be to kaip tik gripo sezonas prasideda tai manau daugiau bus mirčių. Nieks nemyli tų senjorų

Virginija

Virginija portretas
Tik Klaipėdos valdžia taip gali pasityčioti iš senjorų, jokios pagarbos, kaip šunims kaulą numetą, o jūs kaukitės gal nutversit kokį šmotą paryčiais atėję ir atsistoję į eilę, o paskui paryčiais į baseiną. Baisu

Kada pirmieji seneliai stoves eileje?

Kada pirmieji seneliai stoves eileje? portretas
Manykime kazkas vis tiek tokias akcijas finansuoja, taciau zmogiskai nesugebama susitvarkyti. Isivaizduokime, kas darysis pirmadieni prie d-iuru, tai po pusiaunakcio jau reikia ateiti, ar kaip? Geda , geda.Kaip po karo duonai.
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių