Šildymo sezono startas – be skundų

Klaipėdoje penktadienį startavo šildymo sezonas. Panašu, kad šiluma įjungta pačiu laiku – miesto valdžia iki pietų nesulaukė gyventojų nusiskundimų.

Klaipėdoje penktadienį startavo šildymo sezonas. Panašu, kad šiluma įjungta pačiu laiku – miesto valdžia iki pietų nesulaukė gyventojų nusiskundimų.

Šiemet šildymo sezonas uostamiestyje prasidėjo anksčiausiai per dešimt metų.

„Kol kas jokių nusiskundimų nesulaukėme. Pažiūrėsime, kokia situacija bus po savaitgalio“, – tvirtino Klaipėdos savivaldybės Socialinės infrastruktūros priežiūros skyriaus vedėja Violeta Gembutienė.

Prižiūrėtojai šildymo sistemas privalo sureguliuoti per penkias dienas. Jie žada dirbti ir savaitgalį.

Tačiau atkreipė dėmesį, kad per laisvadienius sudėtinga rasti gyventojus ir patekti į jų butus nuorinti sistemų. Kai kurie būna išvykę.

„Prižiūrėtojai nebuvo patenkinti, kad šildymo sezonas pradedamas penktadienį. Piktinosi, kad nespės visko sutvarkyti. Tačiau orai neleido šildymo pradėti vėliau. Mes patys norėjome, kad sezonas startuotų pirmadienį. Tačiau negalėjome palikti žmonių be šildymo savaitgalį, esant tokioms prognozėms. Temperatūros tikrai žemos“, – komentavo vedėja.

V. Gembutienė atkreipė dėmesį, kad pirmąją savaitę visada būna, kad vienose butuose radiatoriai šyla, kituose – ne. Sureguliuoti sistemoms reikia laiko.

Panašu, kad klaipėdiečiams namuose jau buvo šalta. Socialiniuose tinkluose jie nuo ryto dalinosi informacija, kuriuose gatvėse jau šyla radiatoriai. Kai kurie buvo nusivylę, kad reikia laukti ilgiau.

Šildymo ir karšto vandens sistemų prižiūrėtojai taip pat atkreipė dėmesį, kad sprendžiant, kada pradėti šildymo sezoną turėtų dalyvauti ne tik savivaldybės darbuotojai, bet ir jie.



NAUJAUSI KOMENTARAI

dona

dona portretas
kretingos gt.11-tik prades keisti radiatorius,o kada sulauksim silumos tai neaisku, baigiam susalti.[ name vyksta renovacija) Ka daryti?

Komendantas

Komendantas portretas
Per savaitgalius kaip tik lengva rasti gyventojus !
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių