Pereiti į pagrindinį turinį

Šiurpios avarijos kaltininkas vis dar inkognito

2012-11-27 05:00
Šiurpios avarijos kaltininkas vis dar inkognito
Šiurpios avarijos kaltininkas vis dar inkognito / Shutterstock nuotr.

Savaitgalį Klaipėdos centre įvykusios šiurpios eismo nelaimės tyrėjai vis dar negali pasigirti išsiaiškinę, kas vairavo merginą mirtinai traumavusį visureigį.

Šeštadienį truputį po vidurnakčio Herkaus Manto gatvėje automobilis „Range Rover“ partrenkė 22 metų Klaipėdoje pastaruoju metu gyvenusią Agnę Dirgėlaitę. Mergina su dviem draugėmis ir trimis draugais ėjo per gatvę nuo Lietuvininkų gatvės pusės kitapus esančios kebabinės link. Šioje vietoje pėsčiųjų perėjos nėra.

Tuo metu nuo Klaipėdos universiteto pusės didžiuliu greičiu atlėkė visureigis ir apie pusšimtį metrų nubloškė merginą. Ji žuvo iškart. Nei priekyje ėję vaikinai, nei A.Dirgėlaitei iš paskos ėjusios merginos nenukentėjo.

Automobilio greitis buvo toks didelis, kad netrukus po nelaimės nė vienas įvykį matęs žmogus negalėjo apibūdinti mašinos. Stabdymo žymių pareigūnai neaptiko.

Avarijos vietoje netrukus susirinko minia, ne vienas praeivių telefonais fotografavo ir filmavo nelaimės padarinius. Atsirado ir tokių, kurie bandė pakelti audeklą, dengusį žuvusiąją, ir užfiksuoti mašinos sumaitotą kūną.

Netrukus į policiją paskambino automobilio savininkas. Pareigūnai apgadintą „Range Rover“ rado stovintį Kretingos gatvėje. Viduje sėdėjo neblaivus savininkas. Jis tikino, kad vienas jo draugas išskubėjo linksmintis į klubą, o prie vairo sėdėjęs neblaivus jo draugas 27 metų palangiškis Edvinas Jurkus pabėgo.

Pirmadienį pareigūnai dar ieškojo šio asmens. Jį radus, tikimasi išsiaiškinti tikrąsias avarijos aplinkybes ir sužinoti, kas iš tikrųjų vairavo automobilį.

Ką nors žinančius apie E.Jurkaus buvimo vietą prašoma skambinti Klaipėdos kelių policijos budėtojo tel. (8-46) 354 440 arba tyrėjai Virginijai Radivonienei tel. (8-46) 354 450.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų