„SKY 21“ terasa – vasaros pramogų kodas

  • Teksto dydis:

Ryškiomis spalvomis ir nerūpestingu šurmuliu į mūsų kasdienybę įžengusi vasara akina godžiai mėgautis kiekviena šiltojo sezono akimirka. Būtent šį metą pačioje Klaipėdos širdyje atgimsta ir „SKY 21“ terasa. Iš paukščio skrydžio atsiveriantys įstabūs vaizdai, svaiginantys saulėlydžiai, jūros dvelksmu alsuojantis švelnus vėjas – nepakartojama atmosfera vasariškai pramogai.

Vienintelė tokia Lietuvoje

21-ame viešbučio „Amberton Hotel Klaipėda“ aukšte įrengta „SKY 21“ terasa – vienintelė tokia erdvė ne tik pajūryje, bet ir visoje šalyje.

Pakilus į 70 m aukštį, akis nepajėgia aprėpti kvapą gniaužiančios panoramos, nes čia miestas atsiveria tarsi ant delno, visu 360 laipsnių kampu.

Aukščiausia šalyje atvira terasa – neabejotinai tobula vieta grožėtis ne tik vėlyvais vasaros saulėlydžiais, bet ir klaipėdietiška savastimi tapusiais vaizdais: Baltijos jūros, Kuršių nerijos ir marių platybėmis, uosto vartais, didžiuliais jūriniais laivais ar elegantiškomis jachtų burėmis.

Išvysti tokių vaizdų ir patirti tokio įspūdžio nepavyks niekur kitur Lietuvoje – kaip pripažino „SKY 21“ terasos ir restorano „Vivalavita“ vadovė Inga Zid, nenuostabu, jog ši vieta tapo tiek klaipėdiečių, tiek miesto svečių laisvalaikio bei pramogų traukos tašku.

„Mėgautis puikiu laiku po atviru dangumi Lietuvoje galime tik ribotą laiką – „SKY 21“ terasa lankytojams duris taip pat atveria gegužę, o užsidaro maždaug rugsėjo vidurį. Taigi tai yra dar viena svari priežastis suskubti pasidžiaugti šia išskirtine erdve“, – sako pašnekovė.

„SKY 21“ nuotr.

Nuotaikos nesugadins ir lietus

Jauki, patogiai suplanuota ir įrengta „SKY 21“ aplinka pritaikyta įvairaus amžiaus bei poreikių pramogautojams, o jų nuotaikos nesutrikdys net ir netikėtai prakiuręs dangus.

Pagrindinė terasos erdvė tiek nuo lietaus, vėjo, tiek nuo ryškios saulės apsaugota stogu, taip pat vėsesniu metu sužvarbti neleis šildytuvai bei pledai. Tad čia, įsipatoginę minkštuose kampuose, lankytojai bet kuriuo metu gali grožėtis Kuršių nerijos ir marių panorama, o norintieji dar ryškesnių įspūdžių ir emocijų gali rinktis vieną iš trijų, dar kiek aukštėliau įrengtų balkonų po atviru dangumi, kur miesto panorama atsiveria visomis pasaulio kryptimis.

Uždariems vakarams „SKY 21“ terasoje privatumą užtikrins atskira, 10 asmenų talpinanti VIP erdvė. Pasak I. Zid, tai tapo populiari vieta ne tik asmeninėms šventėms, bet ir stebėti svarbias sporto transliacijas – sirgalių poreikiams čia įrengtas didžiulis TV ekranas.

Tuo metu kiek didesnėms kompanijoms skirta „VIP lounge“ zona su patogiais sėdmaišiais.

I. Zid žodžiais, „SKY 21“ terasa – liberali erdvė bet kokiai progai, pradedant romantiškais pasimatymais, gimtadieniais, mergvakariais, bernvakariais ar vestuvių iškilmėmis ir baigiant įmonių šventėmis. Pavyzdžiui, esant poreikiui, įmonių renginiai gali būti organizuojami kad ir visoje įspūdingo dydžio erdvėje, kuri talpina net iki 300 žmonių.

„SKY 21“ nuotr.

Vakarėliai – iki paryčių

„Nors „SKY 21“ stogo terasa pirmiausia garsėja kaip lounge stiliaus baras, kuriame galima paskanauti pačių madingiausių ir populiariausių kokteilių, tačiau, žinoma, ne vien tai vilioja mūsų pramogautojus“, – šyptelėjo pašnekovė.

Atviroje virtuvėje gaminami ne tik įvairūs tradiciniai svečių pamėgti užkandžiai, bet ir europietiškos virtuvės patiekalai, kurie nenuvils net ir išrankiausių gurmanų, o vasariškai tematikai dedikuoti grilio skanėstai čia kepami „Kamado“ kepsninėje.

„Jau pamėgta tradicija tapo ir įvairūs mūsų teminiai renginiai bei specialieji pasiūlymai. Pavyzdžiui, „SKY 21“ trečiadieniai ypatingomis nuolaidomis džiugina kaljano mėgėjus, o penktadieniais ir šeštadieniais terasoje vykstantys vakarėliai, kuriuose didžėjai groja populiariąją klubinę muziką, užsitęsia iki pat paryčių“, – pasakojo „Amberton Hotel Klaipėda“ atstovė I. Zid.

Tad „SKY 21“ terasa kviečia gaudyti ypatingas gyvenimo akimirkas drauge – grožėtis svaigiais vaizdais, mėgautis gurmanišku maistu, pasinerti į muzikos garsų smagumą, džiaugtis bendryste ar tiesiog šiltų vasariškų dienų ir vakarų nerūpestingumu.

„SKY 21“ terasoje pramogautojai laukiami kasdien nuo 15 val.



NAUJAUSI KOMENTARAI

nu kas sekanti višta apsinarkašinus

nu kas sekanti višta apsinarkašinus portretas
reikėjo šalavoms berybio dangaus, terasa siūbavo nuo skrydžio svaigaus

Senukas

Senukas portretas
Mc Dono kurjeris ateina geros nuotaikos ir pasitempes iš kitur ateina liūdni, Amerika rules

Blaivus

Blaivus portretas
Svarbu kad menekenes nekristu zemen...
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių