Smėlis uostamiesčio gatvėje – lyg paplūdimyje

Naujai išklotos trinkelės Vingio gatvėje trikdo gyventojus. Esą kur bepažvelgsi – smėlis, trinkelių per jį beveik nematyti, o vaikščiojimas čia primena paplūdimį dėl į batus pribyrančio smėlio.

Klaipėdietis socialinio tinklo grupėje "Tvarkau Klaipėdą" savaitgalį rašė, kad naujos trinkelės Vingio g. sudėtos jau seniai, o netvarka palikta iki šiol.

"Daugiau nei prieš pusę metų prie Vingio pasažo sudėjo naujas trinkeles ir paliko štai tokią netvarką. Baisu. Darbus apmoka savivaldybė, skambinau jiems, jie labai nustebo", – stebėjosi vyras.

Po įrašu pasipylė gyventojų pasipiktinimai. Jeigu sumokėti pinigai, darbai turi būti atlikti kokybiškai.

"Tai aišku, kam tikrinti darbų atlikimo kokybę. Juk pas save namuose, kai pasamdo ką nors atlikti darbus, ko gero, taip pat netikrina?" – svarstė komentatorius.

"Nepatikrino, o pinigus sumokėjo? Tai dabar tegu tvarko", – teigė viena moteris.

Pasak Klaipėdos savivaldybės Miesto tvarkymo skyriaus vyriausiojo specialisto Karolio Šakarnio, iš kur toje vietoje smėlis, galima tik spėlioti. Ar kaltas rangovas, taip pat sunku pasakyti.

Atrodo tragiškai.

"Ten buvo tvarkytas visas Vingio g. ruožas, kartu su šaligatviais ir asfaltu. Net nežinau, iš kur tas smėlis. Šiaip, kai sudeda trinkeles, pila smėlį, sušluoja ir palieka kuriam laikui, bet kas ten nutiko, ar užpylimai, ar kažkas važiavo ir kažką išbarstė, tikrai negaliu pasakyti. Bet kokiu atveju bandysime susirasti rangovus", – tikino K.Šakarnis.

Kas tie rangovai, Miesto tvarkymo skyriaus vyriausiasis specialistas negalėjo pasakyti.

Tai, jo teigimu, žino šiuo metu atostogaujanti darbuotoja. Bet žadama, kad į šią situaciją nebus numota ranka ir Vingio gatvė bus sutvarkyta.

"Šiuo klausimu dirbo kolegė. Net nežinau, reikės pasiaiškinti, kas čia buvo. Arba rangovas papildomai pylė, arba kažkas kažkur važiavo darbuotis ir išpylė. Reikės sutvarkyti, sušluosime tą smėlį. Aišku, kad taip negalima palikti. Atrodo tragiškai", – pripažino K.Šakarnis.

Vis dėlto abejojama gyventojų teiginiais, esą smėlis čia buvo ištisus pusę metų, kadangi šią ir kitas miesto vietas dažnai tvarko valytojai.

"Abejoju, ar tiek ilgai galėjo būti. Juk šaligatvius valo", – konstatavo vyriausiasis specialistas.


Šiame straipsnyje: Vingio gatvėsmėlistrinkelės

NAUJAUSI KOMENTARAI

Ert

Ert portretas
Gyvenu Vingio gatvej.. plytelės sudejus piltas smelis buvo,susluotas i tarpus,birželio ar liepos men pylė smeli dar karta ant plyteliu,dirbo jauni vaikinai,gal 18 metu .prastumde ir tiek ..

Anonimas

Anonimas portretas
Specialistai nwapziuri miesto be iškvietimo?
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių