Smiltynę užlies Klaipėdos maratono dalyviai

  • Teksto dydis:

Šį sekmadienį Smiltynę užlies kasmetinio Klaipėdos maratono dalyviai. Tai bus jau  4-tasis bėgimo renginys.

Planuojama jog varžybose dalyvaus virš tūkstančio dalyvių. Šiais metais pakoreguotos trasos ir starto bei finišo vieta persikėlė į Smiltynės jachtklubą.

Seniai planuota, kad Klaipėdos maratonas vyktų Smiltynės jachtklube. Tai nuostabi ir labai patogi vieta. Dalyviai gali apsistoti šalia esančiame viešbutyje, didelės erdvės pramogoms, restoranas, mašinų aikštelė, netgi galima atplaukti su laivu į varžybas. Ar kur nors kitur taip galima?

Tuo ir turi išsiskirti bėgimo varžybos, vykstančios Klaipėdoje. Smiltynė unikali vieta sportuoti, miškai, grynas oras, vienoje pusėje Kuršių marios, kitoje - Baltijos jūra. Trasa parinkta taip, kad kirstų visas gražiausias ir žymiausias Smiltynės vietas. Šiais metais visi dalyviai gaus medalius su šturvalo simbolika.

Šiais metais vaikų bėgime užsiregistravo rekordinis skaičius dalyvių - per 100 vaikų iki 10 - ties metų. Tai labai pozityvus ženklas jog tėvai skatina mažuosius sportuoti.

Kas nespėjo užsiregistruoti iš anksto, tai galės padaryti renginio dieną, starto vietoje. Daugiau informacijos: www.klaipedosmaratonas.lt



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių