„Smiltynės perkėlai“ nori vadovauti klaipėdiečiai

Vadovauti bendrovei „Smiltynės perkėla“ veržiasi būrys klaipėdiečių. Tai paaiškėjo pasibaigus paraiškų dalyvauti konkurse užimti generalinio direktoriaus postą priėmimo laikui.

Anot Susisiekimo ministerijos Personalo administravimo skyriaus vedėjos Audronės Rutkauskienės, konkurse panoro dalyvauti 14 žmonių. Beveik visi pretendentai yra vyrai ir daugelis iš jų - klaipėdiečiai.

Nugalėtojas paaiškės pokalbio metu. Jame pretendentai turės pateikti bendrovės veiklos programą ir atsakyti į komisijos klausimus. Pokalbiai bus įrašinėjami. Teigiama, kad atranka vyks sausio pradžioje. Į pokalbį bus kviečiami tik tie kandidatai, kurie atitiks konkurse keliamus reikalavimus.

Įvertinusi pretendentus, komisija bendrovės „Smiltynės perkėla“ valdybai pateiks kandidatų sąrašą, iš kurio ši išrinks įmonės generalinį direktorių.

„Smiltynės perkėlos“ valdyba konkursą užimti bendrovės generalinio direktoriaus pareigoms paskelbė gruodžio 9 dieną.

Pretendentams keliamas reikalavimas turėti aukštąjį universitetinį arba jam prilygintą ekonominį, teisinį ar vadybinį išsilavinimą. Kandidatai taip pat turi turėti 5 metų vadovaujamo darbo patirtį, išmanyti Lietuvos Respublikos teisės aktus, sugebėti savarankiškai priimti sprendimus, analizuoti ir apibendrinti ekonominę, statistinę ir kitą informaciją, gerai mokėti anglų arba vokiečių kalbą.

„Smiltynės perkėla“ be vadovo liko spalį, kai iš pareigų šalių susitarimu pasitraukė bendrovės generalinis direktorius Algirdas Žukauskas.

Jis šiuo metu dirba Vilniuje, valstybinėje institucijoje. Tačiau nei darbovietės, nei savo pareigų A.Žukauskas neatskleidžia.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių