Statybininkai vis dar vėluoja statyti Klaipėdos areną

Nors Klaipėdos arenos statybininkas atsilieka nuo numatyto darbų grafiko, tvirtinama, kad jau po dviejų mėnesių bus galima išvysti pastato kontūrus.

„Sunku pasakyti, koks dabar yra atsilikimas. Gal keturios, o gal penkios savaitės. Tačiau statybos darbai vyksta pakankamai gerai“, - dėl vėluojančios arenos statybos nepanikavo Klaipėdos meras Rimantas Taraškevičius.

Jis teigė, kad dabar yra montuojamos gelžbetoninės konstrukcijos toje pastato vietoje, kur turėtų įsikurti V.Knašiaus krepšinio mokykla. Po dviejų savaičių turėtų prasidėti pačios arenos, kur bus arena, tribūnos, konstrukcijų montavimas.

„Anksčiau buvo problemų dėl konstrukcijų gamybos, tačiau rūpesčių nebėra. Latvijos gelžbetonio gamykla dirba visu pajėgumu ir praktiškai tik dėl Klaipėdos arenos“, - tvirtino uostamiesčio vadovas.

R.Taraškevičius tikino, kad jau po dviejų mėnesių bus pastatytas arenos pastato karkasas ir prasidės jo apipavidalinimas.

Pagal sutartį areną statanti bendrovė „Vėtrūna“ statybas turi baigti iki šių metų gruodžio. Tačiau Lietuvos krepšinio federacijos atstovai yra tvirtinę, jog nekils problemų, jei Klaipėdos arena bus pastatyta iki kitų metų balandžio.

Arenos statyba kainuos apie 55 mln. litų.


Šiame straipsnyje: Klaipėdos arena

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių