Tarnybą palieka ilgametis Jūrų uosto policijos pareigūnas

  • Teksto dydis:

Tarnybą vidaus reikalų sistemoje ir Klaipėdos apskrities policijoje palieka Jūrų uosto policijos skyriaus pareigūnas Ruslanas Chekalo. Jis ištarnavo šioje sistemoje kone 27 metus.

Draugo pakviestas ateiti tarnauti policijoje, ukrainiečio ir žemaitės sūnus taip ir padarė bei liko pareigūnu beveik tris dešimtmečius. Kaip sakė R. Chekalo, pakvietusysis iš policijos išėjo tarnauti pasieniečiu, o jis pats policininku išbuvo iki pat atsargos.

Tarnybą pradėjęs Apsaugos policijos skyriuje, ją panaikinus R. Chekalo tapo Jūrų uosto policijos pareigūnu. Tarnaudamas jis išmoko įvairių ligtol nežinotų dalykų, įgijo laivavedžio pažymėjimą, buvo motoristu.

Kadangi pats gimęs ir užaugęs Klaipėdoje, pareigūnas nesibaimino, o kaip tik džiaugėsi – tarnyba busianti arčiau vandens. Jam patikęs ir tobulėjimas, galimybė įgyti su jūra susijusią specialybę. „Klaipėdos aukštoji jūreivystės mokykla būtų buvusi tikra siekiamybe. Bet mūsų tarnyboje pakako   šiek tiek menkesnių mokslų“, – šypsosi pareigūnas.

Paklaustas, kas teikė pasitenkinimą tarnyba, R.Chekalo atsako, jog tikėjimas, kad šis darbas prasmingas ir reikalingas.

O šiandienos policininkams, jauniems ar įpusėjusiems tarnybą, jis pataria viltis, kad dirbti Lietuvos policijoje bus vis geriau ir geriau.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kai aš perėmiau tą laivą

Kai aš perėmiau tą laivą portretas
Jo ten nebuvo,koks jis ilgametis ten???kažką supainiojo žurnalistai

Taigi..

Taigi.. portretas
Pas xoxolus visada tai ir buvo(dar sovietu laikais)-" gde by ne sluzyt..vsioravno..rabotat nebudem!!":)

Kl

Kl portretas
Kokia svarbi zinia. Menta is tarnybos ispravadijo.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių