Pereiti į pagrindinį turinį

Tarp „Vilties bėgimo“ dalyvių – ir kūdikiai

2012-05-18 18:34
Tarp „Vilties bėgimo“ dalyvių – ir kūdikiai
Tarp „Vilties bėgimo“ dalyvių – ir kūdikiai / Vytauto Petriko nuotr.

Iki paramos akcijos „Vilties bėgimas“ likus kelioms dienoms, dalyvių skaičius sparčiai gausėja.

Registracija internetu į penktąjį „Vilties bėgimą“ bus baigta penktadienį. Paramos akcija organizuojama siekiant paremti pirmąjį Baltijos šalyse dvasinės ir socialinės paramos centrą onkologiniams ligoniams.

Penktadienį nuo 14 iki 19 val. ir šeštadienį nuo 9 iki 19 val. Lengvosios atletikos manieže bus dalijami registracijos numeriai. Juos bus galima pasiimti ir bėgimo dieną. Tačiau nauji dalyviai jau nebus registruojami.

Šiemet starto mokestis atsieis nebe 2, o 5 litus.

1984 – tiek bėgikų buvo užsiregistravę likus pusdieniui iki registracijos pabaigos. Jų gretos sparčiai gausėja. Per paskutiniąsias dienas užsiregistravo daugiau kaip tūkstantis žmonių.

Tikimasi, kad akcijos dieną bėgikų gretos bus dar gausesnės ir sieks apie keturis tūkstančius.

Pernai paramos akcijoje dalyvavo beveik 5 tūkst. bėgikų.

Į jubiliejinį „Vilties bėgimą“ gausiausiai įsilies klaipėdiečiai, nors bėgikai suvažiuos iš įvairiausių Lietuvos kampelių, taip pat Suomijos, Jungtinių Amerikos valstijų. Kartu su šeimos nariais „bėgs“ net vos kelerių metų kūdikiai. Bus ir tokių, kurie neseniai atšventė vos pirmąjį gimtadienį.

Bėgikų gretas antrus metus iš eilės papildys dviratininkai. Šiuo metu jų užsiregistravo per 100. Dviratininkai važiuos dviem trasomis – iš Palangos ir Nidos.

Praėjusį savaitgalį „Vilties bėgimo“ akciją palaikė ir ekstremalaus sporto mėgėjai, išsiruošę į baidarių maratoną iš Lapių kaimo. 24 komandos Šv.Pranciškaus Asyžiečio onkologijos centro statyboms paaukojo per 3500 litų.


„Vilties bėgimo“ renginiai

Gegužės 19 d. 15 val. projekto „Menas paramai“ fotonuotraukų labdaringas aukcionas „Nesė Pramogų banke“.

Gegužės 20 d. 13 val. Atgimimo aikštėje koncertuos „ICHTUS“ iš Vilniaus, Klaipėdos karinių jūros pajėgų orkestras, Kretingos kojūkininkai

Gegužės 20 d. 14 val. „Vilties bėgimas“ ir baigiamasis koncertas Vasaros estradoje.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų