Tęsiami Klaipėdos gatvių tvarkymo darbai

Kitą savaitę pirmadienį ir antradienį Paupiuose tęsis Klemiškės gatvės remonto darbai – kelininkai klos antrą asfalto sluoksnį, pradėdami darbus nuo Joniškės iki Rūko g.

Pranešama, kad darbai truks iki vakaro, juos atliks bendrovė „YIT Lietuva“. Darbų metu eismas minėtų gatvių ruože bus uždarytas, tad patariama planuoti keliones iš anksto.

„Prieš asfalto klojimą asfalto danga bus padengta spec. emulsija, kuri sukabins abi dangas (jei važiuosite per ją, užtiškusi emulsija gali pažeisti mašinos dangą). Numatykite išvažiavimą autotransportu iš namų iki 8.30 val. ryto arba palikite mašinas jau iš vakaro kitose gatvėse. Vakare parvažiavimas namo bus galimas“, – pranešė Paupių bendruomenės seniūnaitė Rasa Arcišauskienė.

Kelininkai taip pat informavo, kad nuo kovo 1 d. bus uždarytas eismas Klemiškės gatvėje nuo Rūko g. iki Palangos plento, bet tai eismo trikdžių sukelti neturėtų.

Anot seniūnaitės, tos pačios bendrovės darbuotojai klos šaligatvį ir asfaltuos dviračių taką.

Statybos projekto vadovas Martynas Ubis pernai rugsėjį teigė, kad Klemiškės gatvė bus remontuojama iš pagrindų – atsiras pėsčiųjų ir dviračių takai, bus įrengtas apšvietimas, lietaus kanalizacijos sujungimo šuliniai.

Tikimasi, kad per šiuos metus bus užbaigti visi numatyti darbai – pakloti takai, įrengtas apšvietimas, sutvarkyta gatvių danga, kad Paupių gyventojai pagaliau galėtų važinėti atnaujintomis gatvėmis.


Šiame straipsnyje: gatvėsremontaseismas

NAUJAUSI KOMENTARAI

As

As portretas
Prie ko čia Klaipėda ir rajono gatvės? Eikit į rajono laikraščio tinklapį tokiais klausimais domėtis.

Gyventojai

Gyventojai    portretas
Kada pratęsime asfaltavimo darbus Kriauklių g. T.y. kada sujungsite asfalto danga Normantus su Karklės gyvenviete.

A

A portretas
Tegu lieka, bus Barškių ežeras.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių