Tęsiamos „Metų klaipėdietės“ konkurso tradicijos

Iškilmingas „Metų klaipėdietės“ konkurso finalinis vakaras prasidės jau šiandien. Jo metu žiūrovai mėgausis ne tik puikiu koncertu, bet ir sužinos, kuri klaipėdietė jau 20-ąjį kartą rengiamame konkurse pelnė šį garbingą titulą.

Konkurso nugalėtoja ir dar penkios finalą pasiekusios klaipėdietės sulauks padėkų, joms skambės muzika ir eilės.

Šį kartą į finalininkių šešetuką pateko dailininkė ir scenografė Sofija Kanaverskytė, Klaipėdos dramos teatro aktorė Eglė Jackaitė, aktyvų gyvenimo būdą propaguojanti Daiva Palubinskaitė, Klaipėdos universiteto dėstytoja, negailinti savo laiko miesto žmonių gerovei, Aušra Pacevičiūtė, Klaipėdos apskrities globėjų ir įtėvių asociacijos „Vaikų gerovė“ narė Ilona Toliušienė ir Atvirų jaunimo erdvių vedėja Violeta Jokubynaitė-Bružienė.

Apdovanojimo įteikimo iškilmės vyks Klaipėdos dramos teatre, renginį ves Dovydas Bajoras.

Kadangi klaipėdiečiai – itin svarbūs šio renginio svečiai, skyrę savo laiką, balsus kandidatėms, visi bus kviečiami prisijungti prie televizijos bei kompiuterio ekranų ir kartu smagiai išlaukti valandos, kai paaiškės 20-oji „Metų klaipėdietė“.

Norintieji sudalyvauti virtualiai šiandien, 19.30 val., turės įsijungti „Balticum“ televizijos kanalą arba interneto paieškos laukelyje įsivesti www.klaipeda.diena.lt, arba socialiniame tinklalapyje „Facebook“ susirasti paskyrą „Dienraštis „Klaipėda“.

Taip pat išliks viena svarbiausių šio renginio tradicijų – visų Metų klaipėdietėmis ankstesniais metais tapusių moterų pagerbimas, joms bus įteiktos puokštės, prisimenami jų nuopelnai Klaipėdai ir miesto žmonėms.

Žiūrovus džiugins ir žinomų Lietuvos muzikos atlikėjų dainos. Scenoje Ariel Ramirez kartu su savo šokių partnere šoks „Tango“ ritmu.

Koncertuos ir grupės „Foje“ įkūrėjas, visuomenininkas Andrius Mamontovas, šou „Finalo ketvertas“ nugalėtoja, atlikėja Indrė Juodeikienė, dainininkas bei aktorius Martynas Kavaliauskas ir Lietuvos nacionalinio operos ir baleto teatro generalinis direktorius, kompozitorius Jonas Sakalauskas.

Dienraštis „Klaipėda“ apie renginį papasakos plačiau.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Slykstu

Slykstu portretas
Tustybiu muge karo metu...
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių