Treniruokliai vilios ir žiemą

Antrosios Melnragės ir Girulių paplūdimiuose įrengti nauji treniruokliai. Tikimasi, kad aktyviai leisti laisvalaikį jie poilsiautojus trauks ne tik vasarą, bet ir rudenį ar žiemą.

Du tokie panašūs treniruokliai jau anksčiau buvo įrengti Pirmojoje Melnragėje ir Smiltynėje. Žadėta, kad pastarojoje atsiras ir antras, tačiau persigalvota.

Pasak biudžetinės įstaigos „Klaipėdos paplūdimiai“ direktoriaus Virginijaus Urbono, planai pasikeitė, nes įvertinta, kad rudenį Antrosios Melnragės ir Girulių paplūdimiuose yra daugiau lankytojų. Smiltynėje srautai – mažesni.

„Tikimės, kad žmonės pasportuoti į paplūdimius užsuks ir šaltuoju metų laiku“, – tvirtino vadovas.

Treniruoklius biudžetinė įstaiga „Klaipėdos paplūdimiai“ pirko, tačiau juos reikėjo perdaryti – sutvirtinti konstrukcijas.

„Virinome, montavome patys. Bendra vieno įrenginio kaina siekia beveik 400 eurų. Du anksčiau pastatytus treniruoklius gaminome patys. Jie – iš nerūdijančio plieno. Šį kartą galvojome, kad įsigysime. Tai yra pigiau nei gaminti patiems“, – pasakojo V.Urbonas.

Treniruokliai paplūdimiuose stovės visus metus. Jie specialiai įrengti aukštesnėje vietoje, kad nebūtų suniokoti audrų metu.

„Ateityje norėtume paplūdimiuose įrengti sveikatingumo taką, kad žmonės rastų ne vieną, o daug ir kuo įvairesnių įrenginių, skirtų  sportuoti. Treniruoklius išbandę žmonės pasigenda ir daugiau funkcijų“, – pasakojo direktorius.

Paplūdimių prižiūrėtojai lankytojus į pajūrį bando pritraukti ne tik treniruokliais, bet ir atrakcionais. Uostamiesčiui priklausančiuose pliažuose įrengtos vaikų žaidimų, apžvalgos aikštelės, siūloma pažaisti neįprasto dydžio šaškėmis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

UŽ portretas
kuo daugiau tokių skersinių visame mieste

Madara

Madara portretas
Kodel pačiame mieste niekas nestato NORMALŲ skersinių sportui! Šiuo metu mieste pristatyka spalvotų pusiau plastmasinių treniruoklių iš kurių dalis pakrypę ,nes prastai ibetonuoti ,o kita dalis nulaužytomis plastikinėmis dalimis. Pirmosios melnaragės skersiunių pavizdys praktiškas pasirinkimas. Kam statyti mieste tai kas nekokybiska ir susidėvi per metus? Būtų protinga prieš rengiant projektus į juos itrauktį ir gyventojus.

pastebėjimas

pastebėjimas portretas
Akivaizdus pinigų plovimas. Kam prieš žiemą statyti tuos gargarus pajūryje? Bangos žiemą viską nuplaus.
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių