Uostamiesčio gatvėse daugėja duobių

Atšalus orams kelininkams tenka plušėti tvarkant duobėtus uostamiesčio kelius, mat klaipėdiečiai lieja pyktį dėl keliuose atsivėrusių naujų įlūžų. Didžiulės duobės žioji Joniškio ir Priestočio gatvėse.

Ketvirtadienio rytą į darbą Joniškės gatve važiavusi klaipėdietė Lina teigė per plauką išvengusi avarijos, kai automobilio ratas įvažiavo į gatvėje atsivėrusią didžiulę duobę.

"Kas rytą važiuoju šiuo keliu, tačiau anksčiau duobės nepastebėjau. Visgi šįryt kelionė į darbą vos nesibaigė nelaime. Eismas buvo intensyvus. Pasisekė, jog iš paskos važiavęs automobilis laikėsi atstumo, kitu atveju avarijos išvengti būtų nepavykę", – tikino klaipėdietė.

Nesaugių ruožų uostamiestyje esama ir daugiau.

Priestočio gatvėje atsivėrusios duobės nepavyko išvengti ir klaipėdiečiui Viktorui.

"Įlūžos apvažiuoti nepavyko, kadangi priešinga eismo juosta važiavo kitas automobilis. Duobė buvo tikrai didelė. Išlipęs iš automobilio pamačiau, kad apgadintas priekinis ratas. Teko važiuoti tiesiai į servisą", – pasakojo vyras.

Klaipėdos savivaldybės Miesto tvarkymo skyriaus vyriausiosios specialistės Nijolės Vedeikienės teigimu, į visus pranešimus apie sugadintą kelio dangą reaguojama.

"Rangovai kartą per savaitę tikrina miesto gatves. Jie jau suplanavę apžiūrėti Joniškės gatvę. Radę pavojingų įlūžų, mus informuoja. Tada situaciją sprendžiame. Šaltuoju metų sezonu duobės, įtrūkimai užlyginami šaltu asfaltu. Laikinai neutralizuojame pavojingą padėtį, o atėjus pavasariui duobes pertvarkysime iš naujo", – tikino N.Vedeikienė.

Neretai apie kelyje tykančias duobes praneša ir patys klaipėdiečiai.

Pasak N.Vedeikienės, problemą galima išspręsti atnaujinant pasenusią kelių dangą.

"Kol kas biudžetas dar nepatvirtintas, tačiau kai kuriose gatvėse esame numatę tiesti ištisinę dangą. Kai lėšos išseks, duobes lopysime", – teigė N.Vedeikienė.


Šiame straipsnyje: duobėduobėseismasvairuotojai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Motyjoshis

Motyjoshis portretas
Kauno gatves sutvarke,tik pamirso Vokieciu gatve shanchiuose...,vien igriuvos duobes ,apie kanalizacinius shulinius. po pusmetri iluzes asfaltas.

Renata Sen

Renata Sen portretas
Dar prie lito gatvių duobės buvo lopomos už neįtikėtinas sumas - nuo 2 iki 5 tūkstančių vienai ,,skylei".Turėjo laikyti bent jau 5 metus(pagal nustatytus galiojimus).Dabar tikriausiai irgi nemažesni pinigai..Atrodo, kad nelabai tame laike išsitenkama. Manau reikėtų pasikviesti ministrą Roką su tyrimo kmanda, kad pasižiūrėtų kaip čia taip? Ir vyti sunkūjį transportą iš miesto

Savivaldybė

Savivaldybė portretas
Druska pigi, o kelio remontas brangus.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių