Uostamiestyje automobilių niokojimas nesibaigia

Laukininkų gatvėje vėl braižomi automobiliai. Šį kartą pastebėtos apibraižytos, kaip įtarta, smailiu įrankiu, automobilio durelės. Klaipėdiečiai įtaria ir asmenį, galėjusį įvykdyti šį nusikaltimą, tačiau dėl įrodymų stygiaus į pareigūnus kol kas niekas nesikreipė.

Apgadinto automobilio nuotrauką ir įrašą viena moteris paskelbė feisbuke. Ji kreipėsi į Laukininkų g. 27 namo gyventojus ir pridūrė, kad automobilio durelės buvo apgadintos naktį iš spalio 5 d. į spalio 6-ąją, veikiausiai nuo 21 iki 10.30 val.

„Įbrėžimas – tyčinis, atsitiktinai tokio nepaliksi. Gal kas užmatėte? Bent siluetą, būtume dėkingi už informaciją. Į policiją vilčių nededame“, – rašė gyventoja.

Atsirado ir kitų asmenų, kurių automobiliai taip pat buvo subraižyti. Viena moteris pasakojo pastebėjusi prie Laukininkų g. 25 namo subraižytą savo automobilio galinį bamperį.

„Laukininkų g. 22 visas priekines dureles perbrėžė ir gana giliai. Galvoju pabūti bobute vietoje kamerų ir stebėti pro langą“, – rašė vienas vyriškis.

„Alksnynės g. ta pati bėda, mano įbrėžė nuo priekinio bamperio iki galinio per visą mašiną“, – rašė dar kita moteris.

Prieš mėnesį subraižytas automobilis buvo pastebėtas ir Debreceno g. 84 namo kieme, taip pat keli Gedminų 6 ir Varpų gatvėse.

Tiek tą kartą, tiek ir dabar klaipėdiečiai svarsto apie stebėjimo kamerų įrengimą automobiliuose arba prie laiptinių, kad tokiais atvejais medžiaga būtų renkama ir perduota policijos pareigūnams. Viliamasi, kad taip būtų lengviau sučiupti kaltininkus.

Nuo šių metų sausio 1 d. iki rugsėjo 5-osios Klaipėdoje pradėta 118 ikiteisminių tyrimų dėl turto sunaikinimo ar sugadinimo pagal Baudžiamojo kodekso 187 straipsnį, iš jų būtent dėl automobilių sunaikinimo ar sugadinimo – 65 ikiteisminiai tyrimai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kameros tai kameros

Kameros tai kameros portretas
Bet tada negalėsit palikt ant šaligatvių, vejų, praėjimų.

Anonimas

Anonimas portretas
tikriausiai stato saligatvyje ir pestiesiems ner praejimo. statykit tvarkingai ir niekas nebraizys
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių