Uostamiestyje vyks statybų verslo paroda

Balandžio 22-25 dienomis, parodų organizatorius "Expo Vakarai" klaipėdiečius ir miesto svečius kviečia statybų verslo parodą „Individuali statyba ir renovacija '2009“.

Šioje parodoje apžvelgsime statybų verslo naujoves, išgirsime specialistų patarimus, kaip visuotinio taupymo metu įsirengti ekonomišką būstą, kaip mažiausiom sąnaudom apšiltinti, renovuoti namus. Į visus šiuos klausimus Jums atsakys ir patars tikri šių sričių specialistai. "Expo Vakarai" kartu su statybų verslo atstovais džiaugiasi sunkmečio metu galėdami pristatyti šią parodą. Galima daryti išvadą, kad paroda išlieka viena iš efektingiausių ir naudingiausių reklamos formų, teik dalyviams, tiek lankytojams.

Šios parodos dalyvės - gamybinės, prekybinės ir paslaugas teikiančios įmonės, atstovaujančios visas su statybų pramone susijusias tematines grupes: statybinės medžiagos, interjero ir apdailos medžiagos, santechnika, šildymo ir vėdinimo įranga, elektros instaliacija ir įrankiai, gyvenamosios aplinkos apipavidalinimas, statybinė technika, įrengimai, specializuoti leidiniai.

Savo produkciją bei paslaugas parodos dalyviai pristatys daugiau nei 4000 kv. m. ekspoziciniame plote, Ledo arenoje ir lauke. Renginyje dalyvauja per 160 įvairių įmonių iš visos Lietuvos ir Latvijos. Parodoje bus akcentuojami ne tik nauji produktai bei paslaugos, bet ir medžiagos skirtos renovacijai. Stendai, kuriuose pristatoma produkcija renovacijai bus pažymėti ženklu "Renovacija".

Konferencija

Antrą parodos dieną, balandžio 23 d., 10 val. viešbutyje "Klaipėda" rengiama konferencija "Būsto renovacijos patirtis ir perspektyvos". Konferencijoje bus nagrinėjama daugiabučių namų modernizavimo programa, jos įgyvendinimo galimybės, bei būsto renovacijos naujovės.

Kviečiame aktyviai dalyvauti daugiabučių gyvenamųjų namų bendrijų pirmininkus, miesto gyventojus, įmones, atliekančias rangos darbus, bankų atstovus.

Teminiai seminarai.

Parodos naudingumą įrodo ir tai, kad kaip ir kiekvienais metais taip pat ir šiais joje netrūksta seminarų, tiek specialistams, tiek vartotojams aktualia šių dienų statybų rinkos ir renovacijos tematika. Seminarai vyks kiekvieną parodos dieną: "Efektyvioji energetika - vienintelė alternatyva", "Pasyvus namas su neopoko termoizoliacija", "Šildymo sistemų balansavimas Danfoss rankiniais, automatiniais balansavimo ventiliais. Naujos kartos rankinis balansavimo ventilis MSV-BD LENO", "Kompozitinių medžiagų panaudojimas pastatų eksterjeruose" "Monier sprendimai šlaitinių stogų renovacijai ir naujai statybai" ir daugelį kitų.

Lankytojų lauks žaidimai.

Parodoje netrūks ir įvairiausių žaidimų. Vienas iš jų "Laimėk parodoje elegantišką ir aukštos kokybės keraminę krosnelę "Romotop", kuri tikrai sušildys ir suteiks jaukumo Jūsų namams šaltais žiemos vakarai. Prizą įsteigė "Vilpra".

Kviečiame apsilankyti šioje didžiausioje statybų verslo parodoje Vakarų Lietuvoje, kuri yra svarbiausia statybos specialistų ir potencialių lankytojų susibūrimo vieta.

Parodos darbo laikas:

Balandžio 22 d., 11 - 19 val.

Balandžio 23-24 d., 10 - 19 val.

Balandžio 25 d., 10 - 17 val.

Parodos vieta:

Klaipėdos miesto Ledo arena,

Šilutės pl. 48, Klaipėda


Šiame straipsnyje: statybų parodaExpo vakarai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių