Uosto akvatorijoje užfiksuoti teršalai

  • Teksto dydis:

Trečiadienį paryčiais Klaipėdos uosto akvatorijoje pastebėtos teršalų dėmės, bandoma stabdyti platesnį jų pasklidimą.

Klaipėdos regiono aplinkos apsaugos departamento direktoriaus pavaduotojas Alfredas Šepštas BNS sakė, kad iš vienos baržos išsiliejo naftos produktais užteršti vandenys.

„Ten išsiliejo lijaliniai vandenys iš baržos „Jokūbavas“, tos baržos operatorius – UAB „Parsekas“. Jie perpylinėjo vandenis iš vienos talpos į kitą ir nepastebėjo, kaip per kraštus išsiliejo“, – sakė A. Šepštas.

Anot jo, teršalų kiekis paaiškės po tyrimo.

Klaipėdos valstybinio jūrų uosto direkcija savo ruožtu informavo, kad dar aiškinasi, iš kur atsirado teršalai ir koks jų kiekis išsiliejo.

Teršalų išsiliejimo vietoje dirba aplinkosaugininkai, Uosto priežiūros skyriaus specialistai, pastatytos bonų užtvaros, kad teršalai nepasklistų plačiau.


Šiame straipsnyje: uostasuosto akvatorijateršalai

NAUJAUSI KOMENTARAI

MARIAN NELSON

MARIAN NELSON portretas
paskola! paskola !! paskola !!! Ar ieškote patikimos ir akredituotos privačios paskolos bendrovės, kuri teikia paskolas visą gyvenimą. Mes siūlome visų rūšių paskolas labai greitai ir lengvai, asmeninės paskolos, automobilių paskolos, hipotekos paskolos, studentų paskolos, verslo paskolos, investicinės paskolos, skolų konsolidavimas ir daug daugiau. Ar jus bankai ir kitos finansinės institucijos atmetė? Ar jums reikia konsolidavimo paskolos ar hipotekos? DAi ne taip atrodys, kaip mes esame čia, kad visas savo finansines problemas padarytų praeityje. Mes skolinome lėšas asmenims ir įmonėms, kuriems reikalinga finansinė parama 2%. Nr socialinio draudimo numerio reikalaujama ir kredito patikrinimas nereikalingas, 100% garantuotas. Noriu pasinaudoti šia priemone ir informuoti jus, kad mes teikiame patikimą ir palaikomą pagalbą, ir mes mielai jums pasiūlysime paskolą. Tada atsiųskite mums el. Laišką: (mariannelson2012@gmail.com) kreiptis dėl paskolos
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių