Pereiti į pagrindinį turinį

V. Grubliauskas: mokytojas stiprus tiek, kiek jį pranoks mokiniai

2022-10-05 03:00
DMN inf.
Vytautas Grubliauskas
Vytautas Grubliauskas / Klaipėdos miesto savivaldybės nuotr.

Mieloji švietimo ir akademine bendruomene,

brangūs mokytojai, dėstytojai,

kasmet spalio pradžioje minint Mokytojo dieną pagerbiame mokytojus ir dėstytojus, kuriuose matome mūsų šalies ir miesto ateities kūrėjus, architektus ir statytojus. Ir kasmet vis prisimenu bent jau man pačiam sakralią ir svarbią tiesą – mokytojas stiprus tiek, kiek jį pranoks mokiniai. Esu įsitikinęs – mokytojas bus stiprus, kol jo mokytoju bus jo mokinys, o jis nesivaržys ir nebijos būti mokiniu. Tai – gyvenimo padiktuota išmintis ir patirtis.

Profesinę šventę švenčiantiems pedagoginės ir akademinės bendruomenių atstovams linkiu sveikatos, išminties, kantrybės ir ramybės! Tegul Jūsų namuose vyrauja jaukumas, atjauta, supratimas ir palaikymas kilniai jūsų misijai. Tegul laikmečio iššūkiai ir sunkumai neužgožia Jūsų širdžių taurumo ir noro rūpintis, globoti, padėti ir patarti visiems žinių ir išminties ieškantiems.

Ačiū Jums už pasiaukojamą tarnystę miesto, šalies ir visų mūsų labui. Ir šviesa, ir tiesa jus žingsnius telydi, o Jūsų širdžių šiluma ir šviesa telydi visus jūsų mokinius, mūsų vaikus ir anūkus!

Nuoširdžiai ir su didžiule pagarba

Vytautas Grubliauskas

Straipsnis užsakytas

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų