Vaiko teisių tarnyboje Klaipėdoje – laikina vadovė

Nuo pernai rugpjūčio Valstybės vaiko teisių apsaugos ir įvaikinimo tarnybos Klaipėdos skyriui vadovavusi Rasa Bekėžienė netikėtai pasitraukė iš pareigų ir grįžo dirbti į policiją. Nuo lapkričio 4-osios į jos vietą dėl tarnybinės būtinybės iš Kretingos laikinai perkelta Rasa Piekienė.

Vos daugiau nei metus Valstybės vaiko teisių apsaugos ir įvaikinimo tarnybos Klaipėdos skyriui vadovavusi R.Bekėžienė nusprendė trauktis iš šio posto ir grįžo į ankstesnes pareigas Klaipėdos apskrities vyriausiajame policijos komisariate, kur moteris vadovavo Viešosios tvarkos tarnybos Prevencijos skyriui.

Dienraščio duomenimis, per tą laiką kitas pretendentas, netapęs Valstybės vaiko teisių apsaugos ir įvaikinimo tarnybos Klaipėdos skyriaus vadovu, bylinėjosi dėl esą neskaidraus konkurso, tačiau R.Bekėžienė šį postą paliko ne dėl to.

Minėtas asmuo teisme nieko nelaimėjo.

Po vadovės pasitraukimo buvo surengtas dar vienas konkursas Vaiko teisių apsaugos ir įvaikinimo tarnybos Klaipėdos skyriaus vadovo vietai užimti, bet jis esą neįvyko, nes nė vienas pretendentas nesurinko reikiamo balų skaičiaus.

Valstybės vaiko teisių apsaugos ir įvaikinimo tarnybos spaudos atstovas Arūnas Malinovskis patvirtino, kad į skyriaus vedėjo pareigas dėl tarnybinės būtinybės nuo lapkričio 4 d. laikinai perkelta Kretingos rajono vaiko teisių apsaugos skyriaus patarėja R.Piekienė.

Dienraščio duomenimis, po permainų sistemoje Klaipėdos tarnyboje ėmė trūkti darbuotojų, žmonės masiškai traukėsi iš pareigų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Telšių kaimas

Telšių kaimas portretas
Klaipėdoje

Bekežienė į viršininkes ?

Bekežienė į viršininkes ? portretas
O tai kaip taip galima migruoti po viršininkų postus, kur konkursai, ar užtenka pažin ių ir užtarimo ?

Neziniukas

Neziniukas portretas
O is Cikagos neisejo atsiusti laikinos vadoves?
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių