Vairuotojai pasipiktinę: Dituvos kelyje – avių banda

Klaipėdos rajone po kelią besiblaškanti avių banda vos nepridarė bėdų eismo dalyviams. Iš aptvaro antradienį per pietus ištrūko daugiau nei pusšimtis avių. Visos jos pasileido skersai judraus plento.

Avys kelyje Klaipėda–Dituva pasirodė po pietų, apie 13 val. Tuo metu darbo reikalais važiavusi klaipėdietė išvydo, kaip būrys keturkojų bizena priešprieša. Tiesa, avys vienu metu susirikiavo į šalikelę.

Įvykio liudininkė tikino, jog vairuotojai, išvydę gyvūnus kelyje, elgėsi atsakingai ir sumažino automobilių greitį. Kai kurie net šypsojosi, gėrėdamiesi vaizdu.

"Avių buvo daugiau nei 50. Nuo didelių iki pačių mažiausių jauniklių", – tikino vaizdelį telefonu užfiksavusi klaipėdietė.

Laimei, incidentas nutiko dienos metu. Jei avys kelyje būtų pasirodžiusios tamsoje, nežinia, ar būtų pavykę išvengti nelaimių.

Priekulės seniūnė Daiva Bliūdžiuvienė pasakojo, jog rajone daug ūkininkų, kurie augina avis.

"Pasiaiškinsime, kieno čia avys. Gerai, kad nieko nenutiko. Ir patys dažnai važiuojame šiuo keliu. Daug klaipėdiečių, dirbančių uostamiestyje, važinėja į Dituvą. Dabar madinga laikyti avis, tad daug kas jų turi. Tik, žinoma, jos turi būti aptvaruose", – pabrėžė D.Bliūdžiuvienė.

 

 

Uostamiesčio policijos pareigūnai tikina negavę jokio pranešimo apie gyvą kliūtį kelyje. Tačiau pažymėjo, jog už naminius gyvūnus atsako jų šeimininkas, tad avių kelyje neturėtų būti.

Priekulės seniūnė D.Bliūdžiuvienė trečiadienį po pietų susisiekė su avių šeimininku. Ūkininkas patikino, jog apie incidentą žino ir pažadėjo gyvulius perkelti į kitą aptvarą. Žmogus teisinosi, jog gyvuliai ištrūko, nes buvo dingęs elektros tiekimas, todėl avys nutraukė elektrinį piemenį.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Daiva

Daiva portretas
skubam vis skubam kol i Lebartus nuskubesit žmones......

Zyklas

Zyklas portretas
Pavadinimas apie pasipiktinusius vairuotojus, tačiau straipsnio turinyje niekas nesipiktina niekuo... Tai kaip čia?

Siaubas!!!

Siaubas!!! portretas
Tik kaimiečiams įvykis!! Nuvažiuokit į Norvegiją ten kalnuose avys vidury kelio vaikšto, avinai boksuojasi, pakelėse guli ir nieks nesipiktina, nekelia panikos. O čia pyst įvykis!!! Juk ne greitkely visą tai įvyko, ten 50 ar 70 greitis, matomumas geras pristok ir praleisk, nors kartą baikit bumbėt
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių