Vandalai niokoja, kas papuola po ranka

Daugiabučių namų gyventojai neatsigina vandalų. Tik suremontuotas turtas būna vėl suniokotas, o gyventojams tenka leisti pinigus ir imtis darbų.

J.Janonio gatvėje žvėrišką jėgą nenustatyti asmenys išliejo ant vieno pastato lietvamzdžių. Manoma, kad jie suspausti rankomis. Gyventojams vėl teks leisti pinigus ir pakeisti lietvamzdžio dalį.

„Tai tik vienas iš pavyzdžių, kai namai nukenčia nuo chuliganų. Tokie atvejai dažni. Matyt, pro šalį ėjo neblaivus jaunimas, neturėjo kur išlieti energijos ir suniokojo lietvamzdį. Jaunimas, ypač išgėręs, turi daug jėgos. Geriau ją nukreiptų į teigiamus dalykus“, – sakė namus administruojančios įmonės „Vitės valdos“ direktorius Jevgenijus Sakovskis.

Pikčiausia, anot J.Sakovskio, tai, kad žmonės investuoja pinigus, atlieka remontą, o viskas nueina perniek.

„Kaip namų langus daužo, taip ir namus niokoja. Didžiausia problema yra grafitininkai. Buvome uždažę visas jų terliones. Tačiau pasitaikė atvejų, kai ant tos pačios vietos atsirado dar didesnis grafitis. Dažyk nedažęs“, – apgailestavo vadovas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

K0ste

K0ste portretas
Nieks nedauzo eiline nakti, tad naktinesn prie ko, hebra eina is klubo arba siaip "kitokie" kurie i kluba neina, ir atsiranda VISADA vienas kurio nesuprasi, tai butent toks ir kala i ta lietvamzdi, aisku yra ir siaip debilu marozu kurie eina ir dauzo viska, iskaitant lietvamzdzius, langus,zmones, pernai centre net dangcius siuskliuniu naujai pastatytus spydzinius sugebejo nulauzyt, nesuprantu nafik. tokiu buvo ir bus, kiek dabar pastebejau siais metais smarkiai policijos naktimis padaugejo, ir siaip griezciau i viska ziuri, tai jei pamatys pro akis nepraleis.+nera man asmeniskai noro lauzyt ka nors kai uz tai mokes savivaldybe, o mes jai, tai sudaro atsakomybes jausma. O jei cia zmonem reik lietvamzdziu tegul palieka kontaktini tel nr, turiu nenaudojamus 4lyg galesiu atiduot. Esme visi jaunystei darom nesamones, ir visi ta puikiai zino. Tie kurie prie kompo sedejo ir sedi nemanau kad kada trenktu mieste kad ir i koki zenkla.

Pasiūlymas

Pasiūlymas portretas
Uždarykite pagaliau naktines alkoholio parduotuves. Jos gi dirba visiškai atvirai.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių