Vasara dar pasilieka

Antrąją rugsėjo savaitę sinoptikai prognozuoja vasariškai šiltą. Nepaisant to, kad savaitės viduryje orai trumpam atvės ir veikiausiai sulauksime lietaus, likusios dienos vėl bus saulėtos ir šiltos.

Šeštadienį ir sekmadienį bus giedra, nuo pat ryto kaitins saulė. Dieną įšils iki 27–29 laipsnių šilumos. Iki pat trečiadienio vyraus pietryčių vėjas, kuris ir šeštadienį, ir sekmadienį sieks apie 5–10 m/s. Sekmadienio naktį temperatūra laikysis apie 16–18 laipsnių, o dieną šils iki 26–28 laipsnių šilumos.

Pirmadienį pietryčių vėjas taip pat pūs nestipriai, 7–12 m/s. Nors ryte pasirodys saulė, apie pietus ji trumpam pasislėps už debesų. Nepaisant to, bus šilta – nakties temperatūra bus 16–18 laipsnių, o dieną vėl kaitins iki 25–27 laipsnių šilumos.

Antradienis bus debesuotas. Nors naktį lietus nenumatomas, dieną gali trumpai palyti. Temperatūra išliks panaši į praėjusių dienų.

Trečiadienį pamažu atvės. Pietvakarių vėjas naktį sustiprės iki 15 m/s. Naktį numatomas nedidelis lietus, o diena bus be žymesnio lietaus. Naktį laikysis apie plius 15–17 laipsnių, o dieną – apie 18–20 laipsnių šilumos.

Ketvirtadienį debesys atsitrauks, išlįs saulė. Šiaurės vakarų vėjas pūs silpnai – iki 4–9 m/s. Naktis prognozuojama be žymesnio lietaus, dieną nelis. Temperatūra naktį sieks 14–16 laipsnių, dieną – 19–21 laipsnis šilumos.

Penktadienį vėl sugrįš vasariški orai, lietaus nesulauksime. Temperatūra naktį bus tokia pati, kaip ketvirtadienį, bet dieną – keliais laipsniais šilčiau – iki 22–24 laipsnių šilumos.

Kitą šeštadienį ir sekmadienį vyraus nestiprus šiaurės rytų vėjas. Ir naktį, ir dieną – be žymesnio lietaus. Temperatūra naktimis bus apie 14–16 laipsnių, dienomis – apie 22–24 laipsnius šilumos.



NAUJAUSI KOMENTARAI

zemaitis

zemaitis portretas
pavargom nuo karscio ir vasaros GREICIAU RUDUO

pensininkė

pensininkė portretas
puiku vasara tęsiasi
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių