Per Vėlines į kapines prašo nesivesti gyvūnų

Klaipėdos miesto savivaldybės administracija jau ruošiasi žmonių antplūdžiui kapinėse per Vėlines ir skelbia, jog bus ribojamas įvažiavimas automobiliais į kapines per mirusiųjų paminėjimo dienas, taip pat įspėja žmones laikytis rimties ir šiomis dienomis į kapines nesivesti gyvūnų.

Savivaldybės administracija informavo, kad spalio 31 d. bei lapkričio 1-ąją į kapines įvažiuoti nuo 8 iki 11 val. bus leidžiama tik neįgaliesiems, turintiems pažymėjimus, o spalio 31 d. bus įleidžiamos laidotuvių procesijos ir ratuoti laidojimo paslaugas teikiantys fiziniai bei juridiniai asmenys.

Švenčių dienomis kapaviečių statymo, rekonstravimo, remonto darbai nerekomenduojami. Lankant artimųjų, draugų, pažįstamų kapus, prašoma laikytis rimties ir pagarbos, nesivesti į kapines gyvūnų, kapaviečių tvarkymo atliekas dėti į tam skirtas vietas.

Šventinė prekyba gėlėmis organizuojama Joniškės kapinėse ties pagrindiniu įvažiavimu (leidimus išduoda Leidimų, licencijų ir vartotojų teisių apsaugos skyrius), o Lėbartų kapinėse – trijose aikštelėse (leidimus išduoda Senasis turgus).

Kapų tvarkymo tarnyba praneša, jei nebus šalnų, kapinėse bus tiekiamas vanduo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Issigimimas??

Issigimimas?? portretas
Issigimimas....sunys ir kates pasidare auksciau zmoniu ir vaiku.

YPATINGAI DRAUDŽIAMA

YPATINGAI DRAUDŽIAMA portretas
gyvūnus vestis į gyvūnų kapines.

Fagas

Fagas portretas
Niekados nesilankau kapinėse per velynes,sutvarkau , apalankau prieš velynes,nes man tą diena nepatraukli, nemėgstu tokio žmonių antplūdžio.Gaunasi kažkoks zombiu sujudimas.
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių