Pereiti į pagrindinį turinį

Klaipėdoje per Velykas viešasis transportas važiuos įprastai

2014-04-16 10:01
V.Jurevičiaus/ BFL nuotr.

Per Velykas viešasis transportas važiuos įprastu grafiku. Pasak specialistų, leisti daugiau autobusų nėra būtinybės. Papildomi reisai uostamiestyje organizuojami tik per kelias šventes.

Šventinį savaitgalį miesto autobusų grafikai skirsis mažai. Šeštadienį ir sekmadienį jie kursuos šioms dienoms įprastu ritmu. Pirmadienį – sekmadienio grafiku.

Pasak viešosios įstaigos „Klaipėdos keleivinis transportas“ direktoriaus pavaduotojo Andriaus Samuilovo, organizuoti papildomų reisų per šią pavasario šventę nėra būtinybės.

„Žmonės vyksta į skirtingas bažnyčias ir tai daro skirtingu laiku. Labai retai būna atvejai, kai jiems tenka stovėti. Jei organizuosime daugiau reisų į vienos bažnyčios pusę, gali įsižeisti kitą lankantys tikintieji“, – tvirtino vadovas.

Papildomi autobusų reisai nėra organizuojami ir per Kalėdas. Anot A.Samuilovo, per šią šventę žmonės iš vis mažai išeina iš namų.

„Specialūs maršrutai yra organizuojami per Vėlines, Jūros šventę, kai daug žmonių važiuoja į vietą. Per kitas šventes tai daryti neverta“, – pabrėžė pavaduotojas.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų