Verta puoselėti draugystę: tęsiasi dienraščio „Klaipėda“ vasaros prenumeratos akcija

Dar pustrečios savaitės truks dienraščio „Klaipėda“ vasaros prenumeratos akcija. Skaitytojai gali pasinaudoti galimybe ateinantiems metams gerokai pigiau užsisakyti vienintelį uostamiestyje ir Vakarų Lietuvos regione šešis kartus per savaitę leidžiamą laikraštį.

Skaitytojai turi progą iki birželio 28 d. uostamiesčio laikraštį kitiems metams užsiprenumeruoti gerokai pigiau.

Šešis kartus per savaitę leidžiamos „Klaipėdos“ prenumerata metams kainuoja 54 eurus.

Užsisakius metinę prenumeratą, vienas laikraštis kainuotų 19 centų, o perkant kasdien dienraščio kaina siekia 59 centus.

Džiugu, kad prie jų jungiasi ir nauji prenumeratoriai, kurie atranda „Klaipėdą“.

Paprasčiausias būdas užsiprenumeruoti „Klaipėdą“ – išsikirpti kuponą, kurį reikia pateikti „Perlo“ terminale.

Kilus klausimų, reikėtų skambinti „Klaipėdos“ platinimo tarnybai telefonais (8 46) 397 713 arba 397 714.

Visus prenumeratos kuponus galima rasti dienraščio „Klaipėda“ klasifikuotų skelbimų puslapyje. Ten išsamiai paaiškinta, kaip užsiprenumeruoti dienraštį.

Laikraštį galima užsisakyti ne tik visiems metams, bet ir pusmečiui, trims ar vienam mėnesiui.

Leidinio šeštadienio numerį taip pat galima užsiprenumeruoti vienam mėnesiui ar visiems metams.

Leidinys ir toliau vykdo misiją, siekdamas klaipėdiečius operatyviai supažindinti su visomis karščiausiomis miesto bei šalies naujienomis.

„Labai džiaugiamės, kad skaitytojai mumis pasitiki ir aktyviai prenumeruoja dienraštį. Džiugu, kad išlieka ne tik senieji, lojalūs skaitytojai, bet prie jų jungiasi ir nauji prenumeratoriai, kurie atranda „Klaipėdą“ – jiems patrauklų informacijos ir naujienų šaltinį. Augantį skaitytojų pasitikėjimą rodo ir spaudos leidinių tyrimo rezultatai. Antrus metus iš eilės „Klaipėda“ išlieka populiariausiu periodiniu leidiniu ne tik uostamiestyje, bet ir visame Vakarų Lietuvos regione“, – kalbėjo bendrovės „Klaipėdos dienraštis“ direktorius Vidas Milkevičius.

Užsiprenumeravę dienraštį visiems artėjantiems metams, skaitytojai ir toliau galės būti įvykių sūkuryje.

„Klaipėdą“ galima užsiprenumeruoti ir „Klaipėdos“ redakcijoje, Naujojo Sodo g. 1A, „K centro“ pirmajame aukšte, telefonais (8 46) 397 713 arba 397 714, internetu www.klaipeda.diena.lt/prenumerata.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Orakulas

Orakulas portretas
Tikuosi, kad popierinėje versijoje to nėra (100 metų neskaičiau tikro laikraščio), tačiau šiame portale... Mane domina Klaipėdos aktualijos, o ne dėl ko piketuoja kauniečiai. Dabar gi viskas plakama į krūvą. Ai... supratau. Tikriausiai "Dienos" savininkai laiko, kad Klaipėdos bažnytkaimis nenusipelnė savo informacinio kanalo, bažnytkaimiui pakaks ir keletos žinučių didžiojo KAUNO paunksmėje.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių