Vienoje Klaipėdos gatvių sankryžoje – smegduobė

Savaitgalį miestiečiai socialiniuose tinkluose dalijosi įspėjamomis nuotraukomis – I.Kanto ir Gintaro gatvių sankryžoje atsivėrė smegduobė.

Miestiečių teigimu, įgriuva kėlė pavojų. Smegduobė esą buvo pusės metro pločio ir gal net metro gylio.

Gyventojai nerimavo, kad tamsoje šioje gatvėje vairuotojai gali apgadinti savo transporto priemones. Beje, kliūtis kelyje nebuvo pažymėta jokiais įspėjamaisiais ženklais.

Klaipėdos savivaldybės Miesto tvarkymo skyriaus specialistė Nijolė Vedeikienė tikino, kad tarnyboms pirmadienį buvo pranešta apie smegduobę šioje vietoje.

"Informacija mus pasiekė socialiniais tinklais. Kiek spėjome išsiaiškinti, smegduobė atsirado virš vandentiekio tinklų trasos. Šioje vietoje jau dirba įmonės "Klaipėdos vanduo" darbuotojai. Jie aiškinasi, ar yra kokia nors avarija", – tikino N.Vedeikienė.

Anga: savaitgalį miestiečiai socialiniuose tinkluose bandė perspėti vieni kitus, kad vertėtų vengti I.Kanto ir Gintaro gatvių sankryžos. (Dienraščio skaitytojo nuotr.)

"Klaipėdos vandens" darbuotojai pirmadienį tikrino savo trasas, specialia įranga su nedidele vaizdo kamera tyrinėjo šachtas.

Pirminiais duomenimis, smegduobė galėjo susiformuoti dėl statybos įmonės, vykdžiusios  rekonstrukciją prie vieno daugiabučių, veiklos.

Esą rangovai galėjo nekokybiškai atlikti požeminius darbus.

Įmonė apie incidentą informuota ir įpareigota sutvarkyti įgriuvą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių