Viešoje erdvėje – raginimai nedraugauti su N.Puteikiu

Šeštadienį Seimo nariu tapsiantis Klaipėdoje išrinktas politikas Naglis Puteikis turi ne tik gerbėjų, bet ir jam nesimpatizuojančių žmonių.

Prieš kelias dienas socialiniame tinkle „Facebook“ atsirado specialiai sukurtas puslapis skambiu pavadinimu „Aš išmečiau iš draugų Puteikį ir pasijutau geriau“.

Šio puslapio kūrėjai panoro likti anonimiški, todėl nurodė, kad jį sukūrė „Vietinis verslas“.

Šis puslapį mėgsta kol kas tik trys žmonės, kurių vienas – N.Puteikis bendrapartietis.

Pats netrukus Seimo nario priesaikos žodžius tarsiantis N.Puteikis teigė, jog kol kas „Facebooke“ nematė puslapio, raginančio jį pašalinti iš draugų.

Paklaustas, kas, jo nuomone, galėtų būti tokio puslapio kūrėjai, N.Puteikis pateikė neįtikėtiną versiją. „Manau, kad prie tokio puslapio kūrybos galėjo prisidėti Klaipėdos apygardos prokuratūra ir Specialiųjų tyrimų tarnybos Klaipėdos valdyba. Visada, kai tik paviešindavau kokias Klaipėdos valdžios negeroves, iš šių institucijų sulaukdavo kritikos, kad esą trukdau jų pradėtiems tyrimams. Kadangi ir „Facebooke“ aktyviai reiškiuosi, viešinu negatyvią informaciją apie valdžią, matyt, specialiosios tarnybos nusprendė su tuo kovoti“, - svarstė N.Puteikis.

Jis tvirtino, kad tikrai nesistengs aiškintis, kas yra to puslapio kūrėjai ir jiems padėkojo, kad jie taip pat, net ir nenorėdami, prisideda prie įtartinų valdžios sprendimų viešinimo.


Šiame straipsnyje: Naglis PuteikisFacebook

NAUJAUSI KOMENTARAI

Naglis Puteikis

Naglis Puteikis portretas
Prokuratūra gina ne viešą interesą, o pelno siekimą visuomenės vertybių sąskaita. Štai kokias vertybes gina prokuratūra - privačios bendrovės verslo projektą ir šios bendrovės įvaizdį (tai advokatų funkcija, o prokurorai turi ginti viešą interesą, šiuo atveju jie daro priešingai): Iš prokuratūros suformuluoto kaltinamojo akto man: „tokiu būdu [N.P.: nesuderinus iki 29 metrų aukščio šešių „stiklainių" statybos istorinėje miesto dalyje, kurie būtų sudarkę istorinį vaizdą, atėmę iš gyventojų saulę ir kiemą] didelės moralinės žalos patyrė UAB „Investicijų kvadrantas", nes buvo sumenkintas bendrovės įvaizdis, nebuvo vykdomas verslo projektas..." Šis teismo procesas būtinas Lietuvos visuomenei, kad būtų galima atskleisti kaip vadinamieji elitai manipuliuoja pinigais partijomis, teisėsaugomis, kad galėtų klastodami teritorijų planavimo dokumentus, projektus ir pan. pasidaryti pelną gamtosaugos, paminklosaugos ir kaimynystėje gyvenančių žmonių sveikatos ir gyvenimo komforto sąskaita ir kad galima būtų VIEŠAI DEMASKUOTI dvigubus standartus. Be šio proceso neįmanoma apvalyti nei politikų, nei teisėsaugininkų, nei paskatinti socialiai atsakingų verslininkų atsiradimą, nes kol žulikai taip tvarkysis, kaip šiuo atveju, tai civilizuoti verslininkai tiesiog neatsiras, nes jie negali išaugti per korumpulų ir kyšininkų džiungles. O kas yra verslininkai - ar tie, kurie sukuria darbo vietas ir dirba realius darbus, pvz. krovos kompanijos, laivų remonto kompanijos, kavinių savininkai, ar tie, kurie ateina į miesto vidurį ant gatavų komunikacijų ir klastodami dokumentus, apgaudinėdami kaimynus pastato tuščias dėžutes, kuriose dėl jų dėl baisumo niekas nenori nei gyventi, nei pirkti, nei biurus nuomotis?

geras PR

geras PR  portretas
šis puslapis veikia nuo 2008 m. , o ne tik dabar....

arturas

arturas portretas
Šis žmo neturi sveiko proto. kaip jis dirba valdiška darbą?
VISI KOMENTARAI 34

Galerijos

Daugiau straipsnių