Vyriausybė: tiltas virš geležinkelio bus perduotas Klaipėdos miesto savivaldybei

Vyriausybė trečiadienį pritarė Susisiekimo ministerijos siūlymui įmonės „LTG Infra“ pasitikėjimo teise valdomą pėsčiųjų tiltą perduoti Klaipėdos miesto savivaldybės nuosavybėn.

Kaip teigiama Vyriausybės nutarimo dokumentuose, šis turtas generalinio direktoriaus įsakymu buvo pripažintas nereikalingu valstybės funkcijoms įgyvendinti.

„Pėsčiųjų tiltas įrengtas virš Klaipėdos geležinkelio stoties kelių ir sujungia senąją ir naująją Klaipėdos miesto dalis. Tiltu vyksta intensyvus gyventojų migravimas tarp Šaulių ir Kretingos gatvių, tačiau jis nėra skirtas keleiviams patekti į peronus, o jo paskirtis – užtikrinti saugų žmonių judėjimą“, – teigiama dokumentuose.

Turto likutinė vertė siekia 2,392 mln. eurų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

tomas

tomas portretas
Nukrito iki plintuso: tiltas virš geležinkelio nereikalingas valstybės funkcijoms atlikti. Sakykit, gerbiamieji, nuo kada žmonių saugumas išimtas iš valstybės funkcijų? Tai kas bus atsakingas už žmonių saugumą perėjose per geležinkelius? Puškinas? Jei tilto priežiūra per brangi geležinkelininkams, lai įrengia požeminį praėjimą. Juk ne klaipėdiečiai nutiesė geležinkelį, o geležinkelininkai padarė kliūtis miestiečių susisiekimui su kitais miesto kvartalais. p. Narkevičius galutinai suįžūlėjo, o Skvernelis jam pritaria.

Pranas Pričkus

Pranas Pričkus portretas
Parduokit gerbiamam Cibauskui už 1 eurą ir nesukit sau galvos, nereikės jokių perdavimų, viens du ir viskas, galiu aš klysti?

jo

jo portretas
reikia ant tilto įrengti nudistų pležą-iš karto gandragalvių valdžia perims
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių