Žvejų rūmai mini 40-metį: gatvėmis keliavo šventinis konvojus

Penktadienį uostamiestyje nuaidėjo ir jubiliejiniu džiugesiu su klaipėdiečiais pasidalino Klaipėdos kultūros centro Žvejų rūmų darbuotojai. Šiemet jie mini ypatingą sukaktį – 40 metų nuo tada, kai buvo iškilmingai atidaryti Klaipėdos žvejų rūmai.

Atidarymo ceremonija įvyko 1982-ųjų birželio 18 d. Tuo metu ši įstaiga vadinosi Klaipėdos Žvejų kultūros ir sporto rūmais.

Šiųmetinis 40-asis gimtadienis nebuvo švenčiamas Žvejų rūmų pastate – miesto gatvėmis keliavo šventinis konvojus.

Kartu su Žvejų rūmų administracija žygiavo mišraus choro "Cantare" dainininkai, Klaipėdos pilies teatro ir pantomimos teatro "A" aktoriai bei "Vėlungos" šokėjai.

Rūmų darbuotojai ir renginio dalyviai aplankė ilgamečius draugus – Klaipėdos savivaldybę, partnerius, informacinius rėmėjus ir Teatro aikštę, kurioje laukė ir sveikino klaipėdiečiai.

Klausytojus džiugino choro "Cantare" dainos, improvizacinius pasirodymus atliko teatro aktoriai.

 

 

Jubiliatai nešėsi vėliavas su Žvejų rūmų logotipu ir fotosiena, prie kurios buvo galima skubiai nusifotografuoti.

Žvejų rūmų direktorius Alvydas Juozas Lenkauskas teigė, kad svarbiausia šią dieną prisiminti žmones, daugybę metų kūrusius Žvejų rūmus.

"Kad ir kiek pastatui metų būtų, jame vis tiek svarbiausi yra žmonės, ir tada ir dabar. Manome, kad Žvejų rūmai miestui tikrai reikalingi. Per daugybę metų buvo daug būrelių, veiklų. Gana dažnai sutinki ką nors Lietuvoje, visi sako, kad lankė Žvejų rūmų kolektyvą ar būrelį", – teigė A.Lenkauskas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Iš to kaip ,,gerai"

Iš to kaip ,,gerai"   portretas
buvo platinamas info apie šį renginį panašu kad lenkauskas tik 'nusirašė' pinigus?:D)Skant darom dėl to kad padaryt bet ne tiems kas mielai padalyvautų ir kartu pašvęstų?

to Indrė Debilliauskaitė

to Indrė Debilliauskaitė portretas
konvojus 1. suimtuosius, belaisvius lydinti ginkluota sargyba. 2. karo laivai ar lėktuvai, kurie lydi prekinius ir transportinius laivus ar lėktuvus.Koks dar konvojus??tik eisena...

Eglė

Eglė portretas
Žvejų rūmai kyla iš letargo miego!!! Pagaliau!
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių