Žvejų rūmų žiūrovai nebesitaškys balose

Uostamiesčio valdžia Žvejų rūmams įteikė šventinę dovaną – pradėjo remontuoti šalia esančią automobilių stovėjimo aikštelę. Dalyje jos paklotos trinkelės, paremontuoti laiptai.

Klaipėdos savivaldybės Miesto ūkio departamento direktorius Liudvikas Dūda teigė, kad Žvejų rūmų automobilių stovėjimo aikštelę planuota remontuoti seniai.
Darbus buvo numatyta atlikti kitais metais.

„Tačiau šiais metais nepaklojome ištisinės asfalto dangos Taikos prospekte. Rangovas pabijojo vykdyti darbus dėl oro sąlygų. Baiminosi, kad danga gali būti paklota nekokybiškai. Tad sukeitėme darbus. Pirma suremontuosime aikštelę, o kitais metais – klosime asfalto dangą Taikos prospekte“, – tvirtino L.Dūda.

Žvejų rūmų aikštelės remontas kainuos apie 200 tūkst. litų. Jei darbų nebus spėta užbaigti šiemet, tai bus padaryta kitais metais, kai leis oro sąlygos.

„Aikštelę tikrai reikėjo remontuoti. Plytelės buvo visiškai išsiklaipiusios“, – pasakojo vadovas.

Aikštelės remontas ypač pradžiugino Žvejų rūmų direktorių Alvydą Lenkauską. Pasak jo, šių darbų reikėjo dėl žmonių saugumo.

„Plytelės buvo išsiklaipiusios, taškydavosi vanduo. Tai šventinė dovana ne tik mums, bet ir lankytojams“, – pabrėžė A.Lenkauskas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

seklys

seklys  portretas
siaip ten saligatvis ,ir kelio zenklu nurodanciu automobiliu stovejima nera .reks prasisukti su fotiku kada .tvarka yra tvarka .o mieste yra ir blogesniu saligatviu kurie senai reikalauja remonto
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių