Ankstyvą rytą Klaipėdos rajone – akistata su briedžiu

Trečiadienį ryte vienam Klaipėdos rajono gyventojui kelionę į darbą sugadino patirtas eismo įvykis.

8 val. jis nutiko kelyje Dovilai–Jakai. Automobilis „Chrysler“ judėjo Klaipėdos link, kai staiga į kelią išbėgo briedis.

Policija pranašė, kad per eismo įvykį žmonės nenukentėjo. Tačiau vos už kilometro nuo Dovilų ant asfalto buvo matyti didžiulė kraujo bala.

Šioje vietoje tai jau ne pirma avarija. Prieš keletą metų lygiai toje pačioje vietoje į kelią išbėgusi stirna atsitrenkė į važiuojantį „Mazda“ automobilį.

Kiek tolėliau, ties Birbinčių karjerais, dėl į kelią išbėgusių žvėrių fiksuoti net keli įvykiai.

Dar vienas incidentas trečiadienį ryte registruotas prie Baltijos prospekto ir Šilutės plento žiedinės sankryžos.

O antradienį vakare avarija nutiko kitoje žiedinėje sankryžoje, ties Jakais. Čia vilkikas susidūrė su visureigiu. Lengvoji mašina smarkiai apgadinta – per avariją buvo nuplėštas mašinos priekinis buferis.

Antradienį ryte skaudus įvykis fiksuotas Klaipėdoje – nukentėjo žmogus. 6.11 val. S.Daukanto gatvėje automobilis „Volvo“ kliudė 1961 m. gimusį vyrą. Žmogus dėl patirtų sužalojimų gydomas ligoninėje.

Į įvykio vietą atvykę policijos pareigūnai patikrino „Volvo“ vairuotojo girtumą. Paaiškėjo, kad vyras mašiną vairavo blaivus.

Antradienį Bijūnų ir Birutės gatvių sankryžoje taip pat fiksuotas eismo įvykis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

tomas

tomas portretas
Na va, pats briedis laisvai vaikštinėja Klaipėdos krašte ragais akis badydamas užsispyrusioms komisijoms, nenorinčioms jo pripažinti teisėtu Mažosios Lietuvos gyventoju ir prieštaraujančioms jį įteisinti Mažosios Lietuvos herbe.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių