Ant automobilio rastas neaiškus prietaisas

Klaipėdoje po vidurnakčio pastebėtas keistas prietaisas prijungtas prie automobilio dugno sukėlė ant kojų „Aro“ vyrus bei ugniagesius.

Kalnupės gatvės gyventojas bendruoju pagalbos telefonu paskambino pirmosiomis antradienio minutėmis. Žmogus pranešė matantis įtartiną asmenį besisukinėjantį aplink kieme stovinčius automobilius.

Netrukus į šios gatvės 9-ojo namo kiemą atvažiavo policijos patruliai. Jie pasižvalgė, įtartino žmogaus neberado, tačiau po vienu automobiliu pastebėjo keistą daiktą.

Kaip numato instrukcijos, pareigūnai iškvietė „Aro“ išminuotojus.

Po „Fiat Ducato“ dugnu buvo pritvirtinta juoda dėžutė su nuo jos styrančiais laidais. Lietuvos policijos antiteroristinių operacijų rinktinės „Aras“ išminuotojai nustatė, kad tai nėra sprogmuo.

Elektros prietaisas perduotas Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato ekspertams. Laukiama jų išvadų apie daikto paskirtį.

Klaipėdos apskrities policijos viršininką pavaduojantis Silvijus Baranauskas tikino, kad tai ne vienintelis atvejis, kai žmonės išsigąsta pamatę nesuprantamą daiktą po mašina. Pasak aukšto policijos pareigūno, dažniausiai tai būna kokios nors automobilio detalės ar neįprasti duslintuvo tvirtinimai.

Panašu, kad šį kartą po „Fiat Ducato“ pritvirtintas daiktas nebuvo susijęs su mašinos mechanizmu.

Automobilio savininkas policijai nėra žinomas.

2-ojo policijos komisariato pareigūnai nepradėjo ikiteisminio tyrimo, tačiau įvykio aplinkybes aiškinasi.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių