Ant šaligatvio mašiną pastačiusiam vairuotojui – praeivio kerštas

Klaipėdoje žalą patyrė dar vienas vairuotojas, paikęs savo automobilį ant pėstiesiems skirto šaligatvio. Parėjęs jis rado išdaužtą mašinos langą.

Penktadienį, apie 17 val., Kalnupės gatvėje, prie vieno daugiabučio namo, automobilio „Subaru“ savininkas užvažiavo ant šaligatvio ir paliko šioje vietoje automobilį. Pėstiesiems šiuo šaligatviu nebebuvo įmanoma praeiti.

Kai savininkas grįžo prie mašinos, pamatė, kad priekinis keleivio pusės langas išmaltas plyta.

Kadangi jokie daiktai iš mašinos salono nedingo, galima spėti, kad tai buvo pėsčiojo kerštas.

Panašių atvejų Klaipėdoje padaugėjo. Tiesa, kur kas dažniau žmonės subado mašinų ratus, o kartą statybinėmis putomis užpurškė visus ratus ir durelių angas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kęstutis

Kęstutis portretas
Rusas pasakytų 'čiesnaja svolačj^ Gal to daryti ir nereikėjo, bet šitas vairuotojas sekantį kartą prieš belenkaip pastatant savo automobilį, pagalvos!

Chamas kuris masto teisingai.

Chamas kuris masto teisingai. portretas
nu ir ka cia saky..t kausai ruskinio mastymo. kam taip reikia daryti.

Incidentas, įvykęs po langais

Incidentas, įvykęs po langais portretas
Kad išdaužė stiklus, labai blogai. Šito nepateisinu. Tai įvyko dienos metu. Gaila, tuo metu buvau kitoje buto pusėje, kitaip būčiau mačiusi kas daužė, nes kaip tik valiau langus. Bet mūsų kieme yra nustatyta statymo būdas, kad būtų kur pasistatyti ir kitam vairuotojui. Šioje vietoje, kur atvykėlis pastatė, mes statome po dvi mašinas nuo laiptinės pusės, o šis nukentėjųsysis pastatė skersai ir į laiptinės pusę, kaip matosi foto. Taip jis panaudojo dvi automobiliams skirtas vietas plius užstatė kelią išeinantiems, pareinantiems ir praeinantiems pėstiesiems. O dienos metu, vietos visada būna laisvos. Vairuotojas jaunas, tad galėjo svetimame kieme pasistatyt ir toliau, jei nežinai to kiemo statymo ypatumų. Surizikavo naglai, tai ir turi ką turi. Stiklai iki šiol guli ant žemės, kaip priminimas, kad tokių 'kietų bičų', čia nelaukiama
VISI KOMENTARAI 69

Galerijos

Daugiau straipsnių