Pereiti į pagrindinį turinį

Atėjo į teismą girtutėlis

2014-10-17 12:58
Pasilinksmino: reikalaudamas nušalinti prokurorę girtas vyras išsidavė ir pakliuvo į areštinę.
Pasilinksmino: reikalaudamas nušalinti prokurorę girtas vyras išsidavė ir pakliuvo į areštinę. / Redakcijos archyvo nuotr.

Girtas į teismą atėjęs jaunas vyras tikino neragavęs jokio stipraus gėrimo, bet jo bravūriškas elgesys nuvedė jį į areštinę.

Ketvirtadienį Klaipėdos apygardos teismas turėjo apeliacine tvarka nagrinėti vagystės bylą. Du jauni vyrai buvo kaltinami magnetolos vagyste iš automobilio, tačiau pritrūkus įrodymų išteisinti. Prokurorė apskundė šį sprendimą, tad aukštesniosios instancijos teismas turėjo juos teisti iš naujo.

Vienas išteisintųjų į teismo salę buvo atvestas surakintas antrankiais, nes atlieka bausmę už kitus nusikaltimus. Kartu teistas ir išteisintas jo draugas Andrius Žalys buvo laisvas, jį į posėdį atlydėjo būrys draugų.

Posėdis prasidėjo išteisintųjų prašymu nušalinti prokurorę. Kai pradėjo kalbėti A.Žalys, visiems buvusiems teismo salėje tapo aišku, kad jis yra gerokai neblaivus.
Paklaustas, ar gerai jaučiasi ir ar yra blaivus, jis tvirtai atsakė esąs sveikas ir nė lašo negėręs.

Padarę pertraukėlę teisėjai paprašė policijos pareigūnų patikrinti šio asmens blaivumą. Alkoholio matuoklis parodė 2,77 promilės.

Už nepagarbą teismui A.Žaliui skirtas 30 parų areštas, jis buvo sulaikytas ir išgabentas į areštinę. Teismo posėdis atidėtas kitai dienai, kai abu išteisintieji galės blaivūs dalyvauti teismo posėdyje.

Nustebinti tokio įvykių posūkio A.Žalio draugai tarpusavyje tarėsi grįžę aplaistyti nelaimę, ištikusią penkis kartus teistą jų draugą.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų