Autobusas stotelėje suvažinėjo moterį

Antradienio popietę Klaipėdos centre po autobuso ratais žuvo garbaus amžiaus moteris.

Nelaimė įvyko 15.51 val. Iš šiaurinės miesto dalies atvažiavęs autobusas sustojo „Atgimimo aikštės“ stotelėje, kuri yra Herkaus Manto gatvės pradžioje.

Kai autobusas pajudėjo, keleiviai pradėjo šaukti, vairuotojas sustojo, bet jau buvo per vėlu, moteris buvo pervažiuota autobuso ratais.

Į įvykio vietą atskubėjo greitosios medicinos pagalbos ekipažas. 1946 m. gimusios nukentėjusiosios gyvybę užgeso medikų automobilyje.

Autobuso vairuotojas nugabentas į ligoninę blaivumui nustatyti.

Nelaimės aplinkybės tiriamos. Pareigūnams labai svarbūs įvykio liudininkų parodymai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Klp-ietė

Klp-ietė portretas
Dėkui Dievui,kad nereikia autobusais važiuot,nes kai pažiūriu kaip jie vairuoja,didžiulė užuojauta keleiviams. O ir kitus eismo dalyvius retas kuris žmonėmis laiko. Važiuoja taip lyg vieni nuosavam dvare būtų. Gaila močiutės...

Lina

Lina portretas
Reik kažką keisti, skundus rašyti ar ką. Kiek jie gali išsidirbtinėti iš mūsų, ypač dabar kai jų naglumas pasiekė net gyvybės atėmimą !

Rima

Rima portretas
stotelias valantis valytojos sniega pyla an vaziuojancios dallies autobusai prie sustojimo privaziuoti negali nes suvazinetas sniegas pasidaro labia slydu o vairuotojas kai uzdaro durys ziuri I kita puse ir nemato atbeganciu keliaiviu to labiau Klaipedoje I autobuso ilipimas per priekines durys per kitas griestai draudziama
VISI KOMENTARAI 35

Galerijos

Daugiau straipsnių