Pereiti į pagrindinį turinį

Baisi avarija Kretingos rajone: nukentėjo moteris ir trejų metų mergaitė

2022-10-26 07:58

Antradienį, per patį saulės užtemimo piką, Kretingos rajone baisios automobilių kaktomušos metu skaudžiai nukentėjo moteris ir trejų metų mergaitė.

Feisbuko paskyros „Reidas“ nuotr.

Apie eismo nelaimę kelyje Gargždai–Kretinga, Petreikių kaimo ribose, specialiosioms tarnyboms pranešta 13.19 val. Į įvykio vietą išskubėjo medikai, ugniagesiai ir policininkai.

Paaiškėjo, kad tiesiame kelyje susidūrė automobiliai „Mercedes Sprinter“ ir „Peugeot 207“. Esama duomenų, kad mikroautobuso vairuotojas išvažiavo į priešpriešinio eismo juostą ir rėžėsi į priešais atvažiuojantį „Peugeot“, kurį vairavo 36-erių moteris.

Avarijos kaltininku policijos pranešimuose įvardijamas 47 metų vyras eismo įvykio metu buvo blaivus.

Medikai skubėjo nukentėjusiąsias gabenti į ligoninę, apie jų sveikatos būklę po dienos nebuvo skelbiama.

Abu automobiliai buvo siaubingai sumaitoti. Mergaitę iš metalo laužo krūva virtusios mašinos suskubo ištraukti pro šalį važiavę žmonės. Moteris buvo prispausta mašinoje, gelbėtojams teko panaudoti hidraulinę įrangą. Ji iš automobilio ištraukta kritinės būklės.

Kai išvažiavo medikai ir policininkai baigė fiksuoti avarijos aplinkybes, ugniagesiams gelbėtojams teko neutralizuoti nemažą, apie 30 kvadratinių metrų ploto tepalų balą. Naftos produktai buvo neutralizuoti tam skirtu skaidytoju bei surinkti panaudojus durpių sorbentą.

Dėl ko automobilis išvažiavo į priešingą eismo juostą, dar aiškinamasi, policijos atstovai šios aplinkybės neatskleidžia.

Tapote įvykio liudininku, užfiksavote įvykį? Rašykite mums adresu [email protected] arba spauskite čia.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų