Butą Paryžiaus Komunos gatvėje suniokojo nuomininkas

Butų nuomotojų ir nuomininkų santykiai neapsiriboja mokesčiu už paslaugą. Kartais atsitinka taip, kad būsto savininkai per trumpą laiką patiria labai didelių nuostolių.

Taip atsitiko ir Paryžiaus Komunos gatvėje butą nuomojančiai klaipėdietei.

55 m. moteris šeštadienį vakare, apie 20.30 val., išnuomojo savo dukros butą nepažįstamam vyrui.

Kai po paros moteris atėjo į išnuomotą butą, rado jį tarsi nusiaubtą viesulo. Buvo išlaužtos kambario durys, išdaužytos sienos, sudaužytas televizorius, sulaužyta skalbinių džiovyklė ir šiukšlių dėžė.

Pirminiais duomenimis, buto savininkei padaryta žala siekia tūkstantį eurų.

Kol kas pareigūnai neturi galimo įtariamojo duomenų.

Panašu, kad išnuomodama butą moteris neapžiūrėjo nuomininko dokumentų.

Kodėl vyras taip pasielgė, kol kas nežinia. Kur kas dažniau būstų savininkai skundžiasi negalintys išsireikalauti mokesčio arba pasigedę vertingų daiktų.

Policijos pareigūnai ragina kaskart tariantis dėl nuomos sandorio dalyviams ne tik nufotografuoti vieniems kitų dokumentus, bet ir sudaryti oficialią sutartį, kurioje surašyti brangius daiktus, buto būklę, ir aptarti mokestį už sutarties sulaužymą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Jelena

Jelena portretas
Nuomininkas po džiazo festivalio baliavuojo...

to Šaunuolis nuomininkas! Maladiec!

to Šaunuolis nuomininkas! Maladiec! portretas
ar apie verslo liudijimus esi girdėjęs prietranka? Aš sumoku valstybei visus mokesčius ir nuomoju su sutartimi, tad čia panašu moteriškė per daug pasitikėjo ir neužsirašė to asmens duomenų, pati kalta.

Nu jo

Nu jo portretas
Keista , kad nuomotoja nematė kas per žmogelis tas nuomininkas.Nejaugi nesimatė iš kalbos ar iś jo elgesio .Čia kaip iš fantastinio filmo ar pasakos.Dieną gerutis , gražutis, naktį monstras , pabaisa.Panašu į užsakytą kerštą.Kažką prisidirbo moteriškės.Mamytė ar jos dukrelė.Gal vyrus įskaudino ir paliko.O vyrai kiti labai jau kerštingi.Reikėjo būt protingesnėm ir atsargesnėm.
VISI KOMENTARAI 12

Galerijos

Daugiau straipsnių