Pereiti į pagrindinį turinį

Chuliganai siaubia uostamiesčio pliažus

2014-06-27 14:10
K. Vanago (BFL) nuotr.

Į Klaipėdos paplūdimius šalti orai vilioja chuliganiškai nusiteikusius jaunuolius, kurie niokoja miesto turtą. Gelbėtojai stengiasi kovoti su niekdariais, į pagalbą kviečiasi ir policijos pareigūnus, tačiau chuliganiškų išpuolių vis pasitaiko.

Anot įstaigos "Klaipėdos paplūdimiai" direktoriaus pavaduotojo Aleksandro Siakki, gana dažnai rytais gelbėtojai pliažuose randa išvartytas šiukšliadėžes.

Pasivaikščioti pajūriu išėjęs klaipėdietis buvo šokiruotas ir pasišlykštėjo trijų paauglių elgesiu.

Miestiečio teigimu, apie 19 val. Melnragėje jaunuoliai išspardė šiukšliadėžę ir nutempė ją į jūrą. Klaipėdiečio nuomone, jaunuoliai galėjo būti neblaivūs.

A.Siakki tvirtino, jog apie šį įvykį niekas nepranešė ir ramino, kad tokie atvejai nėra tendencija.

"Kur kas didesnė ir gal net pagrindinė problema yra žmonės, kurie paplūdimiuose vedžioja savo šunis. Tai yra draudžiama ir už tokį elgesį piliečiai bus baudžiami", – ryžtingai nusiteikęs buvo pašnekovas.

A.Siakki aiškino, kad praėjusių ir šių metų vasaros nusižengimų skaičius bus galima palyginti tik rudens pradžioje.

"Pagrindiniai nusižengimai būna šiukšliadėžių, persirengimo kabinų išvartymas bei jų išmetimas į jūrą, šiukšlinimas, alkoholio vartojimas ir rūkymas viešose vietose", – vardijo pašnekovas.

Jis įsitikinęs, kad daugelį nusižengimų ir chuliganizmo išpuolių "paskatina" alkoholis.

"Gelbėtojų pareiga, pastebėjus poilsiautoją, vartojantį ar bandantį įsinešti alkoholį į paplūdimį, jo paprašyti atiduoti svaigalus. Jei žmogus nesutinka, jis maloniai išprašomas iš paplūdimio", – tvarką komentavo A.Siakki.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų