Dangėje girtas vyras taranavo vandens dviračius (atnaujinta)

Atšilus orams, Klaipėdoje, Dangės upėje, prasidėjo vandens pramogų metas. Panašu, kad klaipėdiečiai linkę apsvaigę vairuoti ne tik automobilius, bet ir laivelius.

Sekmadienį vakare, apie 21 val., Dangėje, prie Biržos tilto įvyko incidentas, galėjęs pasibaigti sunkiu dviejų moterų sužalojimu.

Moterys buvo įlipusios į prie krantinės pririštus vandens dviračius ir juos valė, kai čia atplaukė pramoginis kateris.

Jį vairavęs vyras nesugebėjo saugiai priplaukti prie medinės krantinės. Pirmą kartą jis nesmarkiai stumtelėjo plastmasinius vandens dviračius, tačiau, pamatęs, kad kateris nepasiekė krantinės, truputį atsitraukė ir staiga pajudėjo pirmyn.

Kateris rėžėsi į abu vandens dviračius, kuriuose buvo moterys, vieną jų kliudė katerio bortas.

Pasak Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato budėtojo, incidento metu sužeistos dvi 1960 ir 1981 metais gimusios moterys, abiem joms buvo sumušti klubai.

Į ligoninę išgabentos nukentėjusiosios buvo apžiūrėtos medikų, abiem diagnozuoti klubų sumušimai, nukentėjusiosios gydomos ambulatoriškai.

Į įvyki vietą atskubėję policininkai konstatavo, kad katerį vairavo neblaivus vyras.

Ilgokai aiškintasi, kas turėtų tirti šį įvykį. Panašu, kad tai – Saugios laivybos administracija.

Ikiteisminis tyrimas kol kas nėra pradėtas. Tikslinamos aplinkybės. Tyrėjams labai padės krantinėje stovėjusių ir viską mobiliojo ryšio telefonu užfiksavusio vaikino vaizdo įrašas.

Vandens dviračius nuomojančios įmonės vadovas Robertas Lozinskij pasakojo pats matęs incidentą. Pasak jo, katerį vairavęs vyras dar prieš moterų sužalojimą elgėsi įžūliai. Jis tyčia darė taip, kad dviračius valiusios moterys būtų aptaškytos vandeniu. O kai kateris rėžėsi į vandens dviračius, jo laivugalis rėžėsi į tuo metu kempinės pamirkyti pasilenkusios moters nugarą ir kaklą.

Supratęs, kad sužalojo moterį, vairininkas bandė ją kalbinti, prašė, kad ji nesiskųstų, meldė nekviesti policijos. Tačiau supratęs, kad pareigūnams jau paskambinta ir jie netrukus atsiras įvykio vietoje, vyras bandė bėgti.

Du įvykį matę jauni vyrai kaltininką pavijo ir sugrąžino prie krantinės.

„Tai labai įžūlus išpuolis. Ne vienerius metus nuomojame vandens dviračius, tačiau tokio poelgio dar neteko patirti. Bjauriausia tai, kad vairininkas tyčia laistė moteris vandeniu ir tyčia taranavo vandens dviratį. Sekmadienį medikai rentgeno spinduliais peršvietė nukentėjusiąją, kaulų lūžių jie nepastebėjo, bet nežinia, kaip sužalojimas atsilieps moters sveikatai. Beje, kitame vandens dviratyje nukentėjo šios moters mama. Be to, smūgio metu buvo apgadintas ir vandens dviratis“, - pasakojo R.Lodzinskij.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Klp

Klp portretas
Vairuotojas žinoma asilas, bet užimti visą prieplauką dviračiais, manau neteisinga.

ko

ko portretas
noret juk tai ateiviu karalija laukianti progos kontakto su kiunsbergu.......

Dabar

Dabar portretas
Lietuvos saugos transporto administracija viską kontroliuos. Furų (sunkvežimių) patikrų inspektoriai ir laivus prižiūrės, technines apžiūras atlikinės, reiduose dalyvaus... Nieko gero... Nors tas pats buvo ir LSLA - visi giminaičiai be reikalingo išsilavinimo buvo...
VISI KOMENTARAI 17

Galerijos

Daugiau straipsnių