Darbininkų bendrabutyje rastas negyvas vyras, kurio pilve – pjautinė žaizda

Klaipėdoje pasikartojo prieš kelerius metus įvykusi tragedija, kai neblaivus uostamiestyje dirbęs Ukrainos pilietis nužudė savo tautietį.

Šeštadienį, 14.46 val., bendruoju pagalbos telefonu pranešta apie negyvą žmogų Minijos gatvės gale esančiame bendrabutyje, kuriame gyvena uosto įmonėje dirbantys užsieniečiai.

Šio bendrabučio bendro naudojimo koridoriuje gulėjo negyvas 62 metų vyras. Apžiūrėję lavoną pareigūnai pamatė jo pilve pjautinę žaizdą.

Netrukus buvo sulaikytas ir įtariamasis – 37 metų vyras, taip pat gyvenęs šiame bendrabutyje. Alkoholio matuokliu jam nustatytas 3,56 promilės girtumas.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas. Sprendžiant iš oficialiai nurodyto Baudžiamojo kodekso straipsnio, pagal kurį pradėtas tyrimas, įtariamasis ir auka buvo artimieji arba giminaičiai.

Kol kas daugiau šio įvykio aplinkybių nepranešama.

Nepatvirtintais duomenimis, abu vyrai atvyko į Klaipėdą dirbti iš Ukrainos.

2019 gegužės viduryje pačiame Klaipėdos centre uosto įmonės darbininkams nuomojamose patalpose įvyko analogiškas įvykis. Užsitęsęs dviejų darbininkų konfliktas baigėsi tragedija. Vienas ukrainiečių savo tautietį nužudė smūgiais peiliu.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Tai

Tai portretas
juk sitie ukrai yra LT klumpakoju labusu broliai ir seses :-))))))))

Umka

Umka portretas
Lesasi po truputį...
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių