Dėl vagystės sulaikytas vyras Klaipėdos areštinėje paskelbė bado akciją

Areštinėje atsidūrę asmenys labai dažnai reikalauja paisyti jų teisių, o siekdami savo tikslų, griebiasi įvairių protesto formų. Viena jų – bado streikas.

Apie ta, kad atsisako valdiško maisto antradienį pranešė ir Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato areštinėje laikomas vyras.

40-metis pareikalavo apie jo suėmimą pranešti giminaičiams, be to norėjo, kad kažkas paimtų jo daiktus iš nuomojamo buto.

Nežinia, ar vyras nesuprato, kad artimieji apie jo suėmimą buvo informuoti, bet jis buvo įsitikinęs, kad jo teisės pažeidžiamos, todėl paskelbė bado streiką.

Vyras įtariamas vagyste, jam gresia įkalinimas iki aštuonerių metų.

Todėl areštinėje dirbantys pareigūnai su juo pabendravo dar kartą ir įsitikinę, kad suimtasis neketina valgyti pietų, atšaukė maisto davinio jam užsakymą.

Tuo reikalas nesibaigė. Areštinėje dirbanti medikė ne kartą tikrino įtariamojo kraujospūdį ir pasakojo jam apie badavimo žalą organizmui, aiškino, kokį poveikį gali turėti nevalgymas.

Suimtasis tądien nevalgė ne tik pietų, bet ir vakarienės.

Trečiadienį jis jau paprašė pusryčių, taip protestas baigėsi.

Pareigūnai juokauja, kad panašūs suimtųjų veiksmai primena vaikų darželį, kai mažylis vieną kartą pasako nevalgysiąs, o netrukus tikina praalkęs.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Linkiu supūti kalėjime.

Anonimas

Anonimas portretas
Spragilu reikejo pakrauti degradui.

Kopustas.

Kopustas. portretas
Maziau Kakos...
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių