Dviračio vagį klaipėdiečiai auklėjo kumščiais

Pamatęs vagiamą savo dviratį klaipėdietis puolė gaudyti nusikaltėlį, o pavijęs jį gerokai pamokė.

Pamatęs vagiamą savo dviratį klaipėdietis puolė gaudyti nusikaltėlį, o pavijęs jį gerokai pamokė.

Antradienį po pietų 30-metis klaipėdietis Vidas užsuko į vaistinę, įsikūrusią Taikos prospekte 48 name.

Vyras, veikiausiai, neturėjo spynos, tad kelioms akimirkoms paliko dviratį lauke neprirakintą. Baimindamasis vagystės jis nuolat žvilgčiojo per vaistinės langą ir neapsiriko.

Visai netrukus pamatė kaip nepažįstamas vaikinas stvėrė jo dviratį ir sėdo važiuoti.
Savininkas puolė iš paskos. Vagies vytis suskubo ne tik jis, bet ir kiti vaistinėje buvę žmonės.

Vos po kelių akimirkų žmonės pavijo svetimą dviratį mynusį jaunuolį ir gerokai aplamdė jam šonus. Įtūžis buvo toks didelis, kad netrukus 18 metų sulauksiantis Edgaras atsiėmė ne tik už savo, bet ir už visų uostamiesčio vagių kaltes.

Tądien Edgaras pateko į ligoninę, medikai diagnozavo kūno sumušimus bei įtarė, kad jam sulaužytas žandikaulis. Vaikinas liko ligoninėje.

Jo mama suskubo apskųsti sūnaus skriaudikus policijai.

Ar bus pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl dviračio vagyste įtariamo vaikino sužeidimo, pareigūnai dar negali atsakyti. Iš dalies tai priklausys nuo to, kokio sunkumo sužalojimus jis patyrė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

to stt

to stt portretas
Nelabai policija susidoroja su dviraciu vagimis... labiau tiketis pagalbos galima is paciu dviratininku. Bet jei ir sugaunami vagys, tai naudos nekazka - pagal istatymus nedaug tebaudzia, daznai dar iki teismo pradzios speja prisivogt. Be to, jei atpazistama is kameru ar pan., tai dviracio paprastai jau nebeturi, o vagys kaip zinia is vogimo gyvena, tad tiketis kompensacijos beviltiska.

er

er portretas
Manau, paauklejo kaip reikiant vaiki - daugiau nebevogs :) Tik motina keista.. gal tokio pacio sukirpimo kaip ir sunelis...

praeitis

praeitis portretas
Reiktų sužinoti, kad bus teismas. Ateiti, piketuoti, "mamašai" į akis pažiūrėti...Nepamiršiu istorijos, nutikusios gal prieš 15 metų. Mano sūnus dirbo su žmona prie dokumentų ir pastebėjo, kaip iš kieme stovinčios mazdos, vagis nuiminėja automobilio dalis. Vagišių sūnus pričiupo, atidavė policijai. O Vagis buvo nepilnametis, "iš stuomens ir iš liemens... Vaikeliu neatrodė. Ir prasidėjo byla...prieš mano sūnų! Atseit, turėjo pasižiūrėti į vagišiaus pasą, paklausti, kiek vagiui metų, pasidomėti, kodėl vaikštinėja naktį... Niekam nerūpėjo, kad įvykis buvo 2 valandą nakties. Nerūpėjo tyrėjui, kad nepilnametis valkatavo vidurnaktį kiemuose, jis tik tardė ...kodėl mano sūnus su žmona tokiu laiku nemiegojo??? bylą...Laimei, pasamdžius advokatus , paskelbus spaudoje apie įvykį absurdo cirkas baigėsi.
VISI KOMENTARAI 23

Galerijos

Daugiau straipsnių