E. Butrimas neįrodė, kad neketino papirkti pareigūnų

Ernestas Butrimas, Kristinos Brazauskienės sūnus, antrą kartą teisme neįrodė, kad nenorėjo papirkti Neringos policininkų, kai buvo nutvertas neblaivus prie vairo.

Ernestas Butrimas, Kristinos Brazauskienės sūnus, antrą kartą teisme neįrodė, kad nenorėjo papirkti Neringos policininkų, kai buvo nutvertas neblaivus prie vairo.

Pernai birželio 30-ąją E. Butrimas Neringoje, Alksnynės kelio poste, pareigūno nutvertas vairavęs neblaivus, pabandė policininką papirkti trimis 200 litų kupiūromis.

Nors Klaipėdos miesto apylinkės teismas pripažino jį kaltu ir skyrė jam 13 tūkst. litų baudą, vyras apskundė tokį sprendimą ir siekė visiško išteisinimo bylinėdamasis aukštesnės instancijos teisme.

Šio vyro gynėjas bandė įrodinėti, kad per 20 metų dirbantis policijoje nepriekaištingos reputacijos pareigūnas tąnakt poste dirbo neteisėtai. Į teismą liudyti buvo kviečiami aukšti Klaipėdos apskrities policijos pareigūnai.

Teisme aiškintasi pareigūnų darbo tvarka Alksnynės poste. Vėliau Neringos policininkai pasidžiaugė, kad po nemažai triukšmo sukėlusios bylos jie buvo apginkluoti techninėmis priemonėmis.

Penktadienį Klaipėdos apygardos teismas paskelbė sprendimą, kuriuo paliko galioti pirmąjį nuosprendį. Nuo tos dienos jis laikomas įsiteisėjusiu, tačiau sprendimą dar galima apskųsti.



NAUJAUSI KOMENTARAI

policija

policija portretas
gaidys

jis nekaltas

jis nekaltas portretas
aplinka kalta.

manjana

manjana portretas
Iš tikrūjų genai: net ir meluojant įrodinėti, kad esi teisus? Būtų gyvas "patėvis",be abejo,užtrintų šitą bylą,o dabar yra šansų,kad teisingumas triumfuos. Manau, prie to nemažai prisidės ir motka su savo begaliniu gobšumu, ir įžulumu..."prezidentienė"...griūk negyvas.
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių