Eismo įvykiuose nukentėjo žmonės

Apmaudi nelaimė nutiko vienoje iš uostamiesčio perėjų. 77 metų „Peugeot“ vairuotoja, bandydama išvengti susidūrimo su per pėsčiųjų perėję važiavusiu dviratininku, partrenkė 22 metų dviratininką ir pėsčiąją.

Automobilio smūgį gavo ir niekuo dėta 38 metų moteris, stovėjusi prie perėjos. Nukentėjo ir dviratininkas, jam nustatyta politrauma. Vyras gydomas ligoninės reanimacijos skyriuje. Pėsčiajai diagnozuoti daugybiniai kūno sumušimai, moteris gydosi ambulatoriškai.

O štai pirmadienio vėlyvą vakarą pareigūnai gavo pilietiško vairuotojo pranešimą apie neblaivų „Volkswagen Passat“ vairuotoją. Vyras 21 val. važiavo Jūrininkų gatvės link. Vėliau policijos budėtojams pranešta, jog „Volkswagen“ vairuotojas nuėjo į parduotuvę Bandužių gatvėje.

Pareigūnai pagal liudininko pasakojimą žinojo kaip girtas vairuotojas gali atrodyti. Tad netrukus sulaikė 1967 metais gimusį vyrą, kuriam nustatytas 2,17 promilių girtumas. Vyras uždarytas į areštinę.

Eismo įvykis pirmadienį nutiko ir kelyje Klaipėda – Kretinga. Du automobiliai susidūrė ant viaduko, netoli uostamiesčio.

Autobusiukas važiavo nuo Kretingos pusės, automobilis „Škoda“ pakilo nuo magistralės. Per eismo įvykį nukentėjo vienas žmogus. Į įvykio vietą iškviesta greitoji medicininė pagalba. Medikų ekipažas žmogų išvežė į ligoninę.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
man atrodo kad vis daugiau problemų kelia senyvo amžiaus vairuotojai, ar ne laikas butų apriboti vairuotojų amžių

Vairuotojas

Vairuotojas portretas
Šiandien kažkaip visi kaip nuo grandinės nutrūkę,lekia,pažeidžia eismo taisykles,neatsakingai manevruoja,posūkių nerodo...o visvien susitinkam prie šviesaforo,gerbiami kas laikot vairą,gerbkit save ir kitus eismo dalyvius.Suspėsit ! iki nelaimės ar karsto.

hmm

hmm  portretas
Juliau tu turbūt snarglinis gatvės ereliukas be plunksnu tai tokius kaip tu ir autobuso galą
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių