Elektroninės muzikos festivalio dalyviai turėjo kvaišalų

Savaitgalį prie Kuršių marių vykęs elektroninės muzikos festivalis „Klaipėda Sound Festival 2020“ neliko be policininkų dėmesio. Kaip pernai, taip ir šiemet pareigūnai nutvėrė kelis jaunus žmones su kvaišalais.

Pareigūnai žinojo apie antrus metus rengiamą jaunimo mėgiamos muzikos renginį ir pasiruošė tikrinti, ar jo dalyviai nesisvaigina draudžiamomis medžiagomis.

Paaiškėjo, kad jaunuoliai buvo apsirūpinę ne tik kanapėmis. Penktadienį 22.40 val. 30-metis vyras įkliuvo turėdamas keturias veikiausiai psichotropinio poveikio tabletes ir tapo įtariamuoju baudžiamojoje byloje.

Naktį į šeštadienį, maždaug pusvalandis po vidurnakčio, išgraibę 23 metų vaikino kišenes policininkai rado dėžutę su, kaip įtariama, kvaišinančio poveikio tabletėmis ir maišelį su baltais milteliais.

Tą pačią naktį, apie 1 val., policininkai patikrino 23 metų vaikino kišenes. Cigarečių pakelyje jis buvo paslėpęs plastiko maišelį su baltais milteliais.

Šiuos du vaikinus pareigūnai išgabeno į areštinę.

Kadangi nėra patvirtinimo, kad abu jaunuoliai ketino kvaišalus pardavinėti, jiems inkriminuojamas neteisėtas disponavimas narkotinėmis ir psichotropinėmis medžiagomis.

Pernai festivalio teritoriją apžiūrėję ir patikrinę jo dalyvius pareigūnai taip pat pradėjo tris ikiteisminius tyrimus.

Savaitgalį pareigūnai tikrino jaunus žmones ne tik šio festivalio vietoje. Sekmadienį, apie 3 val., Palangoje, Šventosios gatvėje patikrinę 20-mečio kišenes policininkai rado džiovintų kanapių.

O vėl penktadienio vakarą, prieš pat vidurnaktį, uostamiesčio Aukštojoje gatvėje policininkai sustabdė 20 metų vaikiną ir jo striukės kišenėje taip pat rado taip pat kanapių.

Abu jie taip pat bus teisiami.



NAUJAUSI KOMENTARAI

3weed

3weed portretas
Geriau i vena saut bent kaifas normalus yra

degradavus policija

degradavus policija portretas
jus ka rimtai?? jauni zmones gaus teistumus uz ka? uz tai kad parukyt zoles norejo? kaip jaustis turetu tas mentas kuris tokius teistumus padaro.. aisku jeigu smegenu turi

nordland

nordland portretas
na i tokius festivalius juk ir renkasi atitinkama publika, tikra naujiena butu, jei pas juos narkotiku nerastu.
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių